Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SL

strycek-Joe Ltd.

11. 12. 2010 22:04
Váš primitivismus je přílis silný, Křenku

takhle byste v diskusi s panem dr.Rathem prohrál coby dup. Zkuste raději pro začátek diskutovat s někým sobě rovným, někde v hospodě, masně nebo na rybím trhu. Teprve po získání ostruh se vraťte sem na svůj blog a dříve, než napadnete Ratha, pokuste se pro začátek napsat něco proti komunistům. To je lehké thema, můžete čerpat z médií.

0 0
možnosti
RK

Roman Křenek

11. 12. 2010 23:22
Re: Váš primitivismus je přílis silný, Křenku

Vážená firmo Ltd. strýčkem Joem založená snad? Pan doktor, nedoktor Rath, nechť je cokoli a kýmkoli, tak dosáhl zajisté určitých met. Těch, které málokdo vidí. Mezi málokdem se ocitám, seč bych rád opačně, i já. Zkuste pátrat po mých úspěších a minulosti. Pátrat tak, abyste vypátral celý můj minulostně osudový komplex. Nejeden by se divil, co by vypatrál - to mi věřte, milý, mnou milovaný čtenáři ;). Nejedna osobnost by si pak možná přála se mnou ty jakési husy pást. Říkejme té divné prostořekosti lidově - potravu pásti si. To je ale humus, že? :D Dosavad mi žádný MUDr. nikdy nepomohl tak, abych mu dlužil. Pouze ti MUDři uměli moderní techniky ovládat. Za to jsem zaplatil. Nedlužím jim nic a husy pást, prozatím, se mnou nemusí. Nemusí, protože nechci - takže takhle a pokračování o okénko níže ;)...

0 0
možnosti
B

bofums

11. 12. 2010 14:56
Nechápu!

Proč někteří lidé nemají rádi MUDr. Ratha? Nemohu je pochopit- vždyť je to takový

hezký ( skoro bych řekl krásný ) pan doktor.Ten jistě pracovní poměr nerozváže !

Zrovna dnes jsem ho viděl 12 krát ve Středočeském magazínu- a pokaždé mu to slušelo v jiném oblečku- skoro jako manekýn ! Píše se tam o něm hezky- a je tak

štědrý! Je vidět, že je to  Člověk na svém místě, chvalme Ho !;-D;-D

0 0
možnosti
ÚNV

úplně nová Viktorka

11. 12. 2010 14:59
Re: Nechápu!

Jenom dvanáctkrát? Probůh, jen aby mu něco nebylo....

0 0
možnosti

martin013

11. 12. 2010 14:40
Hnus

Když se tak dívám na autora, takového spokojeného, dobře napapaného chlapečka, je mi hned jasné, že jde o dalšího MLAMOJe (MLAdého MOderního Jinocha), zábavný to produkt současné moderní společnosti. Už jenom ten vytříbený sloh a slovosled, mnohé signalizuje. Nadměrné používání zdrobnělinek bych snad přehlédl, ale marně přemýšlím, co to má být ta "sebekorunace" z nadpisu. Zřejmě novotvar. I toho pitbula jsem moc nepochopil, protože já znám jen pitbulla. Čím horší čeština, tím drzejší čelo a proříznutý jazyk. A tak si pan autor dovoluje někoho titulovat "hovádkem božím". Jako podnět pro adminy myslím dobré, jinak úplně k ničemu. A vzkaz autorovi? Zameťte si nejdříve před vlastním prahem, než budete zase mít potřebu někomu veřejně nadávat. Ani Rath s vámi husy nepásl, přestože vy si to o sobě myslíte. Celkově pro mě jednoznačný HNUS. 

0 0
možnosti
SPS

Skeptik proti septiku

11. 12. 2010 14:43
Re: Hnus

S.Ráth a Paroubek ti stačí ke spokojenosti, že?;-D

0 0
možnosti
B

Bobrufka

11. 12. 2010 14:11
Tentokrát je ta forma čtivější

;-)R^

0 0
možnosti
J

jirka_pop

11. 12. 2010 13:35
plus

Nemohu souhlasit s panem Renardem. Zdá se, že tento pán vůbec nepochopil obsah blogu. Naopak, autor skvěle vystihl osobnost pana doktora Ratha, byť ne slovy možná psychologa či psychiatra nastínil, co mnoho lidí tuší - ano, jde o patologickou osobnost s významnými rysy poruchy chování. A právě příčiny takových poruch chování jsou datovány do dětství. Není cílem - a ani nemám tolik prostoru - abych zde pečlivě analyzoval a popisoval poruchy chování. Nicméně karmu tomuto blogu. Děkuji Vám, milý příteli, dobře a výstižně jste popsal osobnost MUDr. Ratha. Poruchy chování totiž nejsou doménou pouze osob s nízkým IQ. Hezký den.

0 0
možnosti
R

Renard

11. 12. 2010 13:48
Re: plus

Mne naprosto fascinuje určitá universálnost některých našich občanů. Oni umí suplovat psychiatry, kádrováky a ihned každého člověka tak říkajíc prokouknou. To je ovšem drzost a každý jedinec má nárok na soukromí.

0 0
možnosti
B

bear64

11. 12. 2010 13:33
copak by se mu stalo

asi trochu sikany za mlada, jak ukazuje fotka tady: http://www.youtube.com/watch?v=M30FvoMFi9s ;-D

0 0
možnosti
R

Renard

11. 12. 2010 13:14
Už se Vám autore

ulevilo? Žlučníček přestal bolet? Protože to, co jste napsal je nic neříkající výkřik do tmy. Mne tzto novinářské kydance, kdo a jak a s kým nezajímají. Potažmo by se měly objevovat v bulvárním tisku. Je to mlžení, aby se zakrylo něco podstatnějšího.

0 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1726x
...není mu lhostejné společensko-politické dění tuzemské ani zahraniční, s žertem i vážností. Miluje vše živé, vědu a vesmír...

Seznam rubrik

Oblíbené blogy