Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

doriana_

25. 7. 2011 10:07
Vy jste to četl celé?

Gratuluju, to jste asi jediný, kromě autora.

0 0
možnosti
MR

rodd

24. 7. 2011 20:36
Zde

to spíše svědčí o vývoji ve společnosti od společnosti jež ovládá nějaká ideologie ke společnosti kde je dán lidem prostor k hledání a práci na své identitě. Dřívější společnost byla více ovládána živočišně i náboženství o tom je, kdežto vnitřní rozměr a identita je o vlastní cestě poznání a lze teprve nazvat osvícenskou či duchovní. Nejkritičtější je začátek kdy dochází ke konfrontaci byť plytkým duševním poznáním jež je povrchně čerpáno z knih, medií a ne z životních krizí, se dochází k snadným závěrům, jak řešit věci s kterými jsem konfrontován a zdánlivě něco blokují. Chybí zde jednak kontinuita a hloubka vnímání procesů a dějů jak v životě tak v životě společnosti. Lze to přirovnat k lidskému vývoji a věku kolem 17 let, kdy se zdá že vše je jak si ... . Je to tedy jeden rys ve vývoji společnosti a její určité změny, na druhou stranu ale nějakou dysfunkci, kdy jedinec nenalezne v něčem oporu a smysl a ještě další rozměr, kdy se vše dostává jak si zadarmo, chybí vzor.

0 0
možnosti
MR

iluminat

24. 7. 2011 20:19
Ze to melo hlavu a patu neznamena ze nebyl silenec, blazen

nemusi byt naprosty blb, ale zas tak genialni to nebylo, racte si vsimnout detailu.

0 0
možnosti
C

cestra

24. 7. 2011 20:04
Ve společnosti,

ve které je vyslovená pravda (vůči muslimům, cikánům, negrům) vydávána za neonacismus, fašismus a xenofobii to nemůže dopadnout jinak než, že vlastenci ( žádní křesťanští fundamentalisté) vezmou zbraně do ruk. Všimněte si jak nám média předhazují, že to byl křesťanský fundamentalista, blázen, ultrapravičák. Přitom to je jen člověk, který má rád Nosko, ale Norsko norské, bez přistěhovalců, kteří nic nedělají, zneužívají norský sociální systém, zastrašují místní obyvatelstvo, kradou a vraždí! Je to vlastenec, který bojuje za norské Norsko a evropskou Evropu. Více takových Breiviků!

0 0
možnosti
L

lesicatko

24. 7. 2011 19:46
Dobrá úvhaha

Ale praveže odpoved je ano,jednotlivci budú brať do rúk to, čo zlyhavajúca spoločnosť odmieta riešiť a halí to do orwelovskej politickej korektnosti.

Až kým ta spoločnosť nezareaguje...

0 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1726x
...není mu lhostejné společensko-politické dění tuzemské ani zahraniční, s žertem i vážností. Miluje vše živé, vědu a vesmír...

Seznam rubrik

Oblíbené blogy