Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

majkl1

5. 1. 2011 16:01
Tož strýcu,

i k nám ten sex-shop, pardon, e-shop dorazil. Občas neco i kúpim. A je mi úplně fuk, kdo je za tím v pozadí. Stačí napsat do vyhledávače třeba externí disk 1TB. Vyberu model xy a zadám xy porovnání cen. No a koupím u toho s nejnižší cenou. Rozdíly jsou i v tisícovkách za stejné zboží. A když se mi to nezdá, tak hledám ve světě. Místo cena napíšu Price a je to. Platí se kartou jako tady a někdy dokonce přijde zboží dříve jak z tuzemska. A případné reklamace vyřizují s noblesou.

0 0
možnosti

robért hottmár

5. 1. 2011 13:35
díky tomu zelenýmu skřetovi

co alza nacpala všude, bych si u ní nekoupil ani kancelářskou sponku.:-/

0 0
možnosti

petrph

5. 1. 2011 13:03
co to OKAY?

OKay přece není elektronický obchod. na svém webu má leda katalog zboží co se (možná) dá nakoupit v jejich prodejnách. Až teď v posledních dnech tam přidali naprostou "novinku"- Online rezervace zboží. Tedy, že si v katalogu vyberete zboží, pak čekáte, čekáte až Vám (kdoví  kdy) zavolá prodavač z vybrané prodejny a oznámí že zboží je k dispozici a můžete si pro něj do té prodejny přijet. (mimochodem, rezervace platí pouze 2dny). Platí se samozřejmě osobně při převzetí zboží v prodejně. Popřípadě, si až s tím prodavačem telefonicky dohodnout zda a za kolik navíc Vám to zboží sami dovezou až do domu.

Což mi jako nadějný způsob eshopu moc nepřipadá...:-(

0 0
možnosti

Lesní sběř

5. 1. 2011 13:05
Re: co to OKAY?

Spousta lidí právě takhle nakupuje v Alze, s ohromným úspěchem. S tím rozdílem, že na centrále Alzy je zboží VŽDY k dispozici okamžitě. To by hoši z OK potřebovali doladit, přece jen je rozdíl, jestli člověk nakupuje tak, aby to vyhovovalo jemu, nebo se musí podřídit potřebám prodejce. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1726x
...není mu lhostejné společensko-politické dění tuzemské ani zahraniční, s žertem i vážností. Miluje vše živé, vědu a vesmír...

Seznam rubrik

Oblíbené blogy