Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Pavel Kolar

4. 1. 2010 9:28
proč by měl mít povinně alkohotester

abstinent???

0 0
možnosti
JL

nakej_nick

1. 2. 2009 13:59
další zvrácenost

"Proč jste proti povinné výbavě v tom smyslu, že si budete (budeme) jisti, že už můžeme vyjet? To mi hlava nebere"

Mně zase hlava nebere, proč bych měl mít povinnost platit za věc, kterou nepotřebuju, neboť piju tak málo a málokdy, že mám jistotu. Podle Vaší logiky bych mít taky povinně soupravu pro odhalování hladiny THC v krvi.

Když si chcete být jist Vy, tak si tester pořiďte, ale nevnucujte ho všem (spolu s tím opilcem - navrhovatelem zákona).

0 0
možnosti
RK

Rommik

1. 2. 2009 15:57
Re: další zvrácenost

Pokusím se ještě jednou česky.......

............podstata tothoto článku byla právě v té blbosti, mít alkohol teseter jako povinný

0 0
možnosti
RK

Rommik

30. 1. 2009 22:28
Vážení čtenáři.............

............podstata tothoto článku byla právě v té blbosti, mít alkohol teseter jako povinný. Anketa říká NE a český národ říká ne alkoholu za volantem. Vy to nechápete? Pokud jsme národ, který tak horečně bojuje proti alkoholu za volantem, proč se brání testerům, který tento těžký zločin odhalí.........?

0 0
možnosti
JN

5alfa

30. 1. 2009 22:48
Re: Vážení čtenáři.............

Mít tester - ještě neznamená do něj foukat. Ale když uz founeš, ještě to neznamená, že naměří alkohol. Ale když už naměří, alkohol, neznamená to, že nepojedeš. Ale když pojedeš, můžeš mít průser.

Takže tester nic neřeší, pokud to nebude spojeno s povinností foukat a SMS zaslat policii výsledek dechové zkoušky společně s polohou a SPZ svého auta. :-P

Tester odhalí jen to CO KAŽDEJ řidič už sám ví, když sedá za volant. Zda pil a nebo ne, takže selftesting je hovadina na N-tou.

0 0
možnosti
T

tomtom77

30. 1. 2009 19:04
Pochválit nebo pranýřovat....no nevím....

Ahoj blogere,

jedno je jisté, problém mám momentálně i dnes povinnýma žárovkama, už dříve jsem byl popotahován za nedokonale funkční lékárničku, takže pokud dojde na alkotester, budu mít další problém. Možná by stálo za úvahu najít čínského dodavatele, nakoupit za 50, prodat za 300,-.

Jinak jízdě říčním korytem ZDAR !!! ( jen tak na okraj, tím cyklistou požívajícím alkoholické nápoje jsi myslel našeho společného známého ???;-);-);-) ) 

0 0
možnosti
JN

5alfa

30. 1. 2009 18:29
No schytáš, neschytáš

Prostě tolerance by mohla a měla být, takže to je v pohodě. R^

A alkotester jako povinná výbava je hovadina jako pastelkovné, tady to schytáš a podle mne, po zásluze. Rv

0 0
možnosti
P

p_jiri

30. 1. 2009 18:05
Proč mám POVINNĚ platit zcela nepotřebnou věc?

1) Trubičkové testery mají omezenou dobu použitelnosti, takže z toho nakonec bude úplně stejná buzerace jako z lékarniček. A digitální je pěkná pálka.

2) Tester vyřeší jen případ, kdy někdo skutečně neví jestli mu ještě něco v krvi zbylo. Pokud si někdo dá třeba i jen jedno pivo cestou z práce a jede domů, tak tester nepotřebuje - moc dobře ví že má.

3) Tester bude povinně v autě, ale kdo toho ožralu donutí ho skutečně použít a hlavně se pak podle něj řídit??????

4) Tester v autě mám, ráno ho použiji, bude čistý, ale vyjet stejně nemůžu, protože už nemám povinnou výbavu, kterou jsem právě použitím znehodnotil!! Takže by každý musel vozit DVA, aby mu alespoň jeden zbyl. Jinak by to skončilo dohadováním "Vždyť jsem ho teď zrovna použil" nad evidentně několik let starým chudáčkem.

0 0
možnosti
JN

5alfa

30. 1. 2009 18:23
Re: Proč mám POVINNĚ platit zcela nepotřebnou věc?

Na ten čtvrtý bod bych reagoval, přihodou, kdy při zkouškách na řidičák (tehdy policajt) proběhne rozhovor:

"Co nejdřív uděláte, kdybych chtěl jet do prava?"     "Vyhodím blinkr!"     "Nic nevyhazujte, bude se nám ještě hodit. Já měl na mysli tu značku se zákazem odbočení vpravo"   "Aha, ale stejně pokyny příslušníka mají přednost před dopravním značením!" :-)

0 0
možnosti
ZH

Zuzana Hejná

30. 1. 2009 7:37
zajímavý je,

že v mnoha zemích neplatí to nesmyslné 0,00 -  protože se obecně ví, že se člověk sakra nějak musí z hospody dostat domů...A nejsou to země, které by byly proslaveny největším počtem nehod.Zato se tam ctí ten nejvyšší mravní princip, totiž osobní odpovědnost.

0 0
možnosti
SN

kuča

30. 1. 2009 6:51
Vážený autore-

:-) jsem první diskutující a musím Vás pochválit. Píštete to skutečně přesně. Mám s alkoholem za volántem již mnohaleté zkušenosti, zatím kladné! Když jedu daleko, prostě nepiju. Ale ve svém blízkém okolí si to pivo dám, bohužel pak jedu domů pár metrů v hrůze, že mě chytnou a bude prů.er. Mám už 7O r. a ročně pořád najíždím až 3O.OOO km, bylo by mi líto o řidičák přijít. Toto všechno však souvisí s osobní zodpovědností. Kluk, dvacetiletý si koupí 15O-koňové fáro a po dvou pivech kamarádům které veze z diskotéky se předvádí jako řidič F-l. Já vypiju pivo a jedu tak opatrně a ještě hlídám ostatní kolem sebe, aby se něco nestalo. Kdo tomu nerozumí, ať to nepoužívá!Teď nám to náš přítel Langer zase o něco usnadnil. Sice přijdem při nehodě o bonus, ale ušetříme řidičák a 50.000 kč! Čus-bus!;-O

0 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3232x
Můj pohled na život ? Bez práce nejsou koláče a dluhy se splácet rozhodně musí . Pozor na populisty a demagogy . Žijte nohama na zemi . Nevěřte tomu , že je něco zdarma . Je potřeba podporovat potřebné ( nemocné , děti a důchodce ) . Stát potřebuji pouze pro to , abych byl jeho občanem a po státu chci , ať si mě nevšímá . Umím se uživit sám

Seznam rubrik