Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

stalk

30. 12. 2009 17:11
konec sveta

 no vzhledem k to mu ze 21.12.2012 je jasny konec sveta,\ uz asi paty\ je uplne jasne

kam se svet riti,ze.

jeste ze nejsme v eu,nebo si snad nekdo mysli ze ano?

euro v nedohlednu, evropska legislativa daleko,evropske platy nerealne atd.

jeste ze mame evropske alespon ceny alespon nekde to uvadeji i  v eurech [>-]

0 0
možnosti
KE

Pan Navratil

27. 12. 2009 18:39
Mno,

z diskuse: "Jinými slovy, celé dějiny lidstva ukazují, že menší část mocných žije na úkor druhých, tehdy i dnes i když to má různé formy."

Tak, a levičáckým leaderům nejde o nic jiného, než se dostat mezi ty mocné, o nic víc. Ta věta totiž popisuje axiom, který nejde měnit. To je jako chtít po vlcích, aby se nechali spravedlivě požírat ovcemi ;-D

0 0
možnosti
N

nobi

27. 12. 2009 15:59
Je to tak

Dobře napsáno. Taky se setkávám stím, že se nás to netýká. Je mi smutno jak jsou lidi lhostejní. Ovšem mají svých starostí dost, hlavně finančních, takže moc energie nezbývá na věci veřejné. Tak to vidím já.

0 0
možnosti
FP

forhend

26. 12. 2009 21:23
Česko? A to je co?

8-o

0 0
možnosti
V

VašekIV

26. 12. 2009 18:22
Kam se ta Evropa řítí

? Už to slovo řítiti se ledacos napoví!!;-D;-D

0 0
možnosti
RK

Rommik

26. 12. 2009 17:29
Reakce

No i z reakcí je vidět, jak jsme rozpolcení.....................např. o chamtivosti jsem vůbec nepsal a je tam. Je zajímavé, jak si každý vysekne jen to, co mu vyhovuje - někdo závist, někdo chudé, jiný zase souvislosti atd.................. tak nevím. Pokud je míá čeština nesnesitelná, tak se omlouvám. Bez diakritiky to ale zatím neumím, jsem již starší občan

0 0
možnosti
B

bullterrier.proti.eu

26. 12. 2009 17:06
Malá úvaha.

Výklad Nostradamových centurií jsem četl poprve asi před 30 lety a připadali mi jako sci-fi. Jaká válka, jaké hladomory, co to je islám, který ovládne Evropu? Někdy v té době jsem viděl i poprvé Mad Maxe a bylo to pro mne opět jen sci-fi. Dnes začínám tušit, že Nostradamus se asi tak moc mýlit nebude a dostat dnešní svět do světa popisovanému v Mad Maxovi je snadnější, než se mi zdálo. Dnes už skoro nic nevyrábíme, vše dovážíme včetně potravin a celá naše vyspělá civilizace si žije nad poměry a jen přeprodává výrobky, které se vyrobili někde jinde a skoro každý pracuje ve službách. Pokud se ale tento přísun skokově zastaví, velká část pojde hlady. A otázkou je, až právě státy, které tyto výrobky vyrábí a my jim za to dáváme naše dluhopisy, budou chtít tyto vyplatit. Co jim za ně nabídneme?

0 0
možnosti
M

maxas

26. 12. 2009 13:37
Nechte to koňovi,

má větší hlavu. Přece víte, že v roce 2012 bude konec světa, tak to už nějak vydržíme. Sice až v prosinci, kdy končí kalendář starých Májů, ale co když to nejde dřív nezbývá než počkat. Uvidíme jak to dopadne.

0 0
možnosti
P

Pavel_D

26. 12. 2009 17:41
Re: Nechte to koňovi,

Taky že konec světa bude, protože mi v r. 2012 končí platnost občanky. Prozíravá úřednice věděla, že přidat tam pár let by byla zbytečná práce.

0 0
možnosti
K

KJV

26. 12. 2009 13:13
Primitivní vidění světa

Autore, populisticky, hloupě a zbaběle svádíte vše na závist chudých, ale taková vlastnost jako nezřízená a neukojitelná chamtivost, která válcuje vše, třeba i za cenu zničení světa, to Vám uniká. Jste jen pouhý populista a Vaše jednostranné vidění světa je v podstatě primitivní.

0 0
možnosti
VH

Totedyne

26. 12. 2009 13:45
Re: Primitivní vidění světa

R^ Ano, to je zajímavé porovnání : závist  X chamtivost. Z hlediska budoucnosti planety bude asi nebezpečnější ta chamtivost. I když mnozí pravičáci budou tvrdit, že chamtivost motivuje k práci, to ale pak podobně motivuje i závist. Dá se říci, že závist i chamtivost jdou do určité míry spolu ruka v ruce, chamtivost je navíc necitlivá k potřebám (přírody, planety, lidí ...).

Jinak musím říci, že jsem nezaznamenal politika, který by tvrdil, že koláče jsou bez práce. Zaznamenal jsem politiky, kteří tvrdí, že lidem v nouzi je potřeba pomoci, ale to je úplně jiné tvrzení.

0 0
možnosti
J

joensfredriksson

26. 12. 2009 13:05
pátý přes devatý

mícháte pátý přes devátý, věci bez souvislosti, máte v tom pěknej zmatek. Já nechápu kdo je "naše" civilizace...a jsou třeba Turci taky součástí "naší" civilizace, a co Brazílie? nebo Albánie? důležitý je konkrétní jedinec, ne jeho etnický nebo sociální původ.

0 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3232x
Můj pohled na život ? Bez práce nejsou koláče a dluhy se splácet rozhodně musí . Pozor na populisty a demagogy . Žijte nohama na zemi . Nevěřte tomu , že je něco zdarma . Je potřeba podporovat potřebné ( nemocné , děti a důchodce ) . Stát potřebuji pouze pro to , abych byl jeho občanem a po státu chci , ať si mě nevšímá . Umím se uživit sám

Seznam rubrik