Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Rommik

25. 1. 2009 13:38
Děkuji modrému půhonkovi

Díky, do teď jsem nevěděl, kam patřím, kam se mám zařadit............

0 0
možnosti
MP

modrý pohůnek

25. 1. 2009 9:42
Pro demagogy a populisty.

Modrá lůza = je modrá pakáž napadající všechny, kdo bezmezmě neobdivuje jejich Vůdce rot'ase či čestného klauna!;-€

 Je to líná ráda se od božího rána do nočního večera poflakující se nemakačenka na netu, sem tam odskočívší si pro podporu, aby měla za co chlastat a plácat zde ožralé bla.bla na blogu, jak musí ze svých daní všechny platit;-D. Napadající všechny slušné pracující spoluobčany se sociálním cítěním a sami si rádi chtějí zvedat životní ůroven' krádeží čemuž se už dnes nikdo nediví, nebot' je to demagogická a populistická slovoč!!!

Závěrem si položme otázku zda opravdu tato slovoč závidí premiéru jeho dvě ženy, či jen nesmyslně pokrytecky plácá aby se dělala tato tupá slovoč zajímavou.  Rv

0 0
možnosti
MP

modrý pohůnek

25. 1. 2009 9:48
Re: Pro demagogy a populisty.

Ps. - samozřejmě, že se dělá tato tupá modrá svoloč zajímavou;-€Rv. (Y)(Y)(Y)Rv

  ;-D ;-D ;-D

0 0
možnosti
BH

BoboHml

25. 1. 2009 8:37
Žasnu

všiml jsem si,jak spousta autorů tvrdí jak nemusí chování,jednání...bla bla p.Paroubek,ČSSD.Soustavně píší jen o nich,nedá to práci nebot si sami nabíhají.Kolik bylo ale napsáno článků o p.Topolánkovi,Langrovi,ODS,členech vlády?Kolik jich bylo kde se napsalo to nejlepší o nich?Kde se píše o jejich práci,co udělali?

Takto to vypadá jako,že ani onich se nedá napsat to nejlepší,ale poukazováním na bordel u souseda,nezmizí bordel který máme doma.

0 0
možnosti
M

meloun.rudy

24. 1. 2009 23:14
Lže jako Šimoník

Administrátor by měl podobné zvratky mazat.

0 0
možnosti
RK

Rommik

24. 1. 2009 23:26
Re: Lže jako Šimoník

V čem lžu , meloune ?

0 0
možnosti
HB

zeto

24. 1. 2009 22:44
Hm...

No ano - a co byste čekal od politiků země, jejíž premiér má nacistické sklony zcela jistě - viz. "přijde den...", jehož strana používá na volební bilboardy křičící nápis "Mobilizace", jenž má dvě ženy a nemanželské dítě, přičemž chudák prezident ani neví, kterou z nich pozvat na novoroční oběd, takže raději nepozve ani jednu, který bije novináře, ukazuje celé zemi z TV obrazovek "kalouskovu" jedničku a kope do aut, jenž se chlubí vylhaným nejnižším schodkem za 10 let, přičemž nejenže jeho vláda vybrala rezervní fondy ministerstev, ale také zvýšila DPH na potraviny a celkově vybrala na daních mnohem více, než v rozpočtu plánovala, leč těm nejbohatším daně snížila, tudíž je samozřejmě museli zaplatit ti chudší, jehož spolustraník sháněl kopromitující materiály na členku koaliční vlády, jehož ministr vyhrožuje při volbě prezidenta, že někdo "půjde bručet" a jež si létá na své lyžovačky vládním speciálem? No řekněte, co čekáte? Ale máte pravdu - pojďme o Topolánkovi psát jen to nejlepší..

0 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3232x
Můj pohled na život ? Bez práce nejsou koláče a dluhy se splácet rozhodně musí . Pozor na populisty a demagogy . Žijte nohama na zemi . Nevěřte tomu , že je něco zdarma . Je potřeba podporovat potřebné ( nemocné , děti a důchodce ) . Stát potřebuji pouze pro to , abych byl jeho občanem a po státu chci , ať si mě nevšímá . Umím se uživit sám

Seznam rubrik