Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když to máte tak nastudované, stalo se Vám někdy, že ta semínka posypaná na pečivu byla cítit plísní? Zvláště sezamová. Mně už mockrát. Je to hrubý nedostatek, vždy na to upozorním, trvá to, a tak si takto posypané pečivo už nekupuji.

0 0
možnosti
RD

Nikdy se mi taková věc nestala. Očekával bych ale, že během pečení všechny plísně zaniknou. Nevím, jak je to s výrobky, které jsou pouze dopékané nebo ze zmraženého polotovaru.

0 0
možnosti
Foto

I já děkuji za článek.Netvrdím, že jsou v něm ohromující moudra, ale je v něm jasně a přehledně formulováno to, co by měl každý spotřebitel vědět. A bohužel, ví to asi tak jeden z deseti. Zkuste se mezi svými známými poptat, jaký je rozdíl mezi pojmy cereální a celozrnný a budete překvapen, co všechno se dozvíte;-)

1 0
možnosti
HV

H50o61n17z88a 78V23r83á38n52a

11. 10. 2014 12:30

Zdravé je vše, co mi chutná... ;-) Taková grilovaná krkovička.... Hmmm

0 0
možnosti
Foto

Toto všechno už ale víme. Neobjevujete Ameriku, lidé si tyto informace hledají a znají je. Tento trend je dlouhodobý. Asi nebude obtloustlý doktor, který svému obtloustlému pacientovi říká: Musíte zhubnout, pane, ale moc originální ve svých blozích také nebudete. Teď jsem ale zvědav, jak dlouho zde můj komentář vydrží. ?

0 1
možnosti
KV

Díky za článek a fandím Vám při dalším studiu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 850x
Studuji lékařskou fakultu v Olomouci, zajímám se zároveň o zdravou výživu, alternativní medicínu. Většina článků se bude týkat těchto dvou věcí:.