Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KD

Autore, z Cech treba rocne odpluje na Zspad cca 250 miliard korun ve forme dividend. Tak kdo komu vdeci za blahobyt.

3 0
možnosti
Foto

Další pomatené sluníčko :-D.

7 0
možnosti
JM

Pane Bednár, zatím toho o kvótách na uprchlíky není moc známo, ale z toho co vím, by se mělo jednat o administrativní přerozdělování lidí. Já myslím, že je na těch přistěhovalcích aby se rozhodli v které zemi chtějí žít. Pokud je někam proti jejich vůli šoupneme, jako dobytek, těžko můžeme očekávat, že se budou chtít přizpůsobit zemi do které nikdy nechtěli. Jsem pro, abychom dávali azyl lidem, kteří o něj u nás požádají, můžeme pravidla i trochu uvolnit, ale jsem proti jejich dovozu ze zemí mimo EU.

3 0
možnosti
KD

A my si muzeme rozhodnout o podnajemnicich nebo oni jen o nas. Jak to vidi muslim ?

1 0
možnosti
LB

Toto je neuveriteľné, ako toto môže niekto vyplodiť. Nedá sa okomentovať bez porušenia pravidiel . Priamo intelektuálny diamant je veta: Slovensko vdačí za svoj blahobyt peniazom z Bruselu...Dlhodobé zahraničné investície... Tento človek sem padol nie z Marsu, ale inej Galaxie. !!Rv

8 0
možnosti
ZH

Jak to , že jste neměl odpověď, mohl jste mu klidně říct, že jste připraveni kdykoliv přijmout třeba 70 000 němců a holanďanů, až budou z kalifátu utíkat.:-)

7 0
možnosti
MT

To je zase blábol. Rv

6 0
možnosti
RM

Co se nám to tady autor snaží vsugerovat za bludy?

1. Snaží se nám vštípit "kolektivní vinu" my bílá rasa je vina atd... Přitom dnešní podhled je kolektivní viny je zcela jiný.

2. Snaží se nám vštípit dědičný hřích. I kdyby kolektivní vina existovala nebyli jsme to přece my, ale naši předkové.

3. Snaží se nám podsunout cizí vinu. Nebo snad Češi a Slováci měli někde nějaké kolonie?

To je přece naprostý nesmysl. Je to stejné jakobychom za nacistické zločiny 2ww chtěli nyní kolektivně potrestat všechny Francouze.

Ne nebyl jsem to já kdo měl kolonie v Africe, ne nebyl to ani kolektivně český národ a ne dokonce to ani nebyli naši vrstevníci z nějakého jiného národa.

A když jsme u těch nacistů, ano Ti byli schopni, kvůli jednomu podezřelému kolektivně vystřílet celou vesnici, včetně ještě nenarozených dětí (kolektivní dědičná vina). Ale autor je ještě horší - ten vystřílí i vedlejší vesnici, která s tím nemá nic společného.

12 0
možnosti
PH

P49e62t40r 59H32a72l26í75k

21. 6. 2015 22:59

je mi zle v takových odporných lidí jako vy. Skrýváte se za  humanizmus a odpovědnost a přitom chcete Afriku zničit.

Zatímco kolonialisti vysávali nerostné bohatství afrických zemí, vy jste to odporné kořistění povýšili na vyšší uroveň. Vy chcete vysát z Afriky její elity, protože uprchlíci jsou ti vzdělanější a pracovitější. Jste vrazi, kteří vezmou Africe její elity ty co tam zbydou uvrhnete do ještě větší bídy a necháte je pochcípat. To klidně odsoudíte k smrti stovky milinů afričanů a hrdě se budete plácat po rameni, že jste zachránili desítky tisíc?

Spravedlivé řešení je vrátit tyto elity Africe a tím ji zachránit. Zabránit vám pijavicím v likvidaci Afriky. A ještě ty, kteří jsou proti zničení Afriky urážíte.

Pociťuji za vás velkou hanbu.

V tom co píšete máte jednu klasickou chybu. Nejde o 700 uprchlíků pro Slovensko, tj. 40.000 na EU. Jde o ty další miliony a desítky milionů, kteří  budou po těch prvních následovat.

EU řeší uprchlíky kteří už tu jsou, ale protesty se snaží upozornit na ty tisíce, kteří každý den přibývají. To neschopná EU neřeší a to je to, co obyvatele děsí.

Není problém vzít na záchraný člun jednoho, dva, deset topících se denně. Zkuste se zamyslet co se stane se 100-místným  člunem patnáctý den, pokud jich zachráníte 10 denně.

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Reditel-Organizace-pro-pomoc-uprchlikum-Utikaji-k-nam-lide-vzdelanejsi-majetnejsi-a-mladsi-Chteji-pracovat-a-zaclenit-se-A-pokud-zrusime-Schengen-380120

9 0
možnosti
LC

Další rudý blábol dobrý tak pro zasmání.

9 0
možnosti
IG

Už se těším, až na tento článek narazí TO. Opět se kulturně obohatíme ....

4 0
možnosti