Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Kurdové jsou indoevropané jako my. Potomci Chetitů a Churitů. A po staletí trpí útlakem turkických a semitských (arabských) nájezdníků.

0 1
možnosti
Foto

Kurdové nejsou indoevropané.  Nejsou ani potomci ani Chetitů a Churitů. Kolem původu Kurdů se vede řada vědeckých debat a teorií a pro žádnou z teorií neexistuje důkaz. Jazykem  jsou příbuzní s Bačuly.

Dnešní kultura a mytologie Kurdů je pevně zakořeněna právě v íránské kmenové kultuře. Kurdština patří k severozápadní skupině íránských jazyků, které spadají k indoevropské větvi.

0 0
možnosti
Foto

Neštěstí blogerů je skutečnost, že se vyjadřují k věcem, které neznají . Přečtou si nějakou pitomost na inernetu a šup to napsat do bloguRvRvRv

4 1
možnosti

Moje vědomosti o tomto problému nejsou hlubokéR^, ale z toho, co jsem četla či viděla v TV dávám blogerovi za pravdu.

2 5
možnosti

Palec nahoru patřil na konec.

0 3
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 656x
 

Som spisovateľ a publicista. V SR som vydal 19 kníh a mnoho rôznych článkov, publikoval som aj v Nemecku a v iných západných krajinách. Moja literárna tvorba sa vyznačuje veľkou rôznorodosťou literárneho žánru. Na Slovensku som mal vlastnú edíciu o kozme, vyšli mi tam dva dvojdielne historické romány (téma starý Egypt a Veľká Morava), psychologický román, póezia, kniha o najväčších génioch západnej civilizácie i knihy politicko-filozofickej faktografie. Moja prvá kniha Tajomstvá a proroctvá kozmu vyšla v roku 1993. V rokoch 1995 - 2005 som viedol v Nemecku Slovenské tlačové centrum.

V roku 2005 som ukončil publikovanie kníh v SR dielom Kozmos, duch a vedomie. V roku 2006 som dostal veľmi atraktívnu ponuku z južnej Ameriky (kde som ako mladý muž prežil niekoľko rokov a vybudoval si výborné kontakty i pevné priateľstvá) a od toho roku vychádzajú všetky moje ďalšie publikácie  už len tam.

V súčasnosti vediem v Nemecku Juhoamericke tlačové centrum.

Seznam rubrik