Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Vidim, ze tovarisc Debnar ac vedouci jihoamerickeho tiskoveho centra v nemecku neni schopen precist tak jednoduchy nemecky psany text. Co dodat?

Asi bude profesorem Sexuologie na LMU.

2 0
možnosti
JR

J26a41r66a 69R71a41n22k

30. 6. 2015 20:15

On takhle psal na disku terech a nikdo uz mu to nebral:-/

0 0
možnosti
Foto

Noc je den a den je noc. Černá je bílá a bílá je černá. 

 Realita je taková, že Německu závidí jeho prosperitu celý svět. Jsou tam třikrát vyšší platy i důchody než u nás a asi stokrát vyšší než v Rusku. Protože Německo bylo postaveno na nohy Marshallovým plánem, který sponzorovala Amerika, na rozdíl od bývalých i současných okupačních zón Ruska, které jsou ve svrabu a neštovicích. 

 Jenže to byste se o tu realitu musel začít napřed zajímat, žlučovitý zmatený paranoiku.

4 0
možnosti
VS

No, pokud považujete za základnu každý barák v kasárnách, pak by to možná mohlo sedět. Vy budete asi ze stejného těsta jako kolega Olšer, že?

5 0
možnosti
VV

A jeste neco genosse Büttner, jestlipak vite, cim se nejvic Rammstein proslavil?

1 0
možnosti
VV

No kdysi chodil po nemeckych Markrabsvich jisty Eulenspiegel a obveseloval mistni obyvatelstvo. Nyni se o to pokousi na internetu jisty soudruh Bednar, co vede pry nekde v Nemecku jakesi jihoamericke tiskove Centrum.

3 0
možnosti
VV

Sehr geehrter Herr Leiter des südamerikanischen Pressezentrums, ich befürchte, Sie leiden unter derselben Diagnose wie Ihr Parteigenosse Petrik.

1 0
možnosti
JR

J36a56r13a 59R84a86n88k

30. 6. 2015 20:17

Nektera barviva na vlasy pusobi tak jako lepidla ze znamek, neslouzi mozku.....je to jed.;-(

0 0
možnosti
MS

Zkuste se taky jednou trochu zamyslet a odpovězte si na otázku: Opravdu se Německo cítí, chová (a má)  jako okupovaná země ? :-P

5 0
možnosti
Foto

Já jich napočítal jen kolem čtyřiceti. Asi jste do toho započítal i Army-shopy.

Dobrý, každá minuta smíchu prodlužuje živou o jeden den. ;-D

7 0
možnosti
JF

Pane bože ty vaše bláboly, zkuste si sám spočítat počet základen v Německu, jestli teda umíte počítat do dvaceti, což dost pochybuji, podle těch vašich předchozích "výtvorů"....Rv

http://militarybases.com/

6 0
možnosti
VV

Vsechny ty vami uvadene nesmysly byly zu nescetnekrat dementovany jako fake.

A s americkymi zakladnami jste take zapomel na Albanii, Estonslo Litvu, Lotyssko, Polsko, Spanelsko Turecko, a mnoho dalsich. Ovsem tyto zeme nejsou okupovany. Americke zakladny jsou tam na prani vlad techto zemi.

No, opet jste ukazal kvalitu.

6 0
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 685x
 

Som spisovateľ a publicista. V SR som vydal 19 kníh a mnoho rôznych článkov, publikoval som aj v Nemecku a v iných západných krajinách. Moja literárna tvorba sa vyznačuje veľkou rôznorodosťou literárneho žánru. Na Slovensku som mal vlastnú edíciu o kozme, vyšli mi tam dva dvojdielne historické romány (téma starý Egypt a Veľká Morava), psychologický román, póezia, kniha o najväčších génioch západnej civilizácie i knihy politicko-filozofickej faktografie. Moja prvá kniha Tajomstvá a proroctvá kozmu vyšla v roku 1993. V rokoch 1995 - 2005 som viedol v Nemecku Slovenské tlačové centrum.

V roku 2005 som ukončil publikovanie kníh v SR dielom Kozmos, duch a vedomie. V roku 2006 som dostal veľmi atraktívnu ponuku z južnej Ameriky (kde som ako mladý muž prežil niekoľko rokov a vybudoval si výborné kontakty i pevné priateľstvá) a od toho roku vychádzajú všetky moje ďalšie publikácie  už len tam.

V súčasnosti vediem v Nemecku Juhoamericke tlačové centrum.

Seznam rubrik