Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Konspiračka jako vepř. ;-D

BRICS je volné sdružení zemí, které mezi sebou nemá žádné specifické (pro členy výhodné) ekonomické vazby, nemají ani hierarchii, společné fondy,... Tudíž členství v BRICS nemůže mít pozitivní ekonomické efekty pro řecké hospodářství (Vova těžko může Řekům slíbit lepší ceny od Číňanů).

Bednár je zdatná konkurence Olšerova.

5 0
možnosti

BRICS je volné označení pro skupinu rychle se rozvíjejících zemí. Řecko se počítá mezi země rozvinuté, tudíž zařazením do BRICSu by si hodně opticky pohoršilo a národní hrdost by zase dostala těžce zabrat. Asi jako spadnout z třídních premiantů mezi šplhouny. :-)

2 0
možnosti
PGS

Moskva Řecku nemůže fakticky nijak pomoci!

Má Moskva dost peněz na zbyt, aby si Řecko vydržovala? Nemá po sankcích dost ani pro sebe!  Má schopnost zvýšit nákup řeckého zboží a tím Řecku pomoci? A za co, když nemá peníze? Má Moskva moderní technologie a prostředky na investice, kterými by podpořila vzestup řeckého hospodářství? Nemá ani pro sebe! Brics? Souručenství chudých odběratelů čínského zboží, kteří platí Číně surovinami. Co by tam Řecko dělalo? Tak jaké řeči? K ničemu!

3 1
možnosti
RC

Tak 11 mld je smesna castka oproti reckym dluhum. Nejak moc nechapu, proc by takova informace mela byt v archivech Ruska, to bych spise cekal v reckych archivech. Spise mi to zavani oblibenou fintou dluzniku - vytvoril umelou pomehledavku, kterou pozaduji zapocitat vuci svemu dluhu.

0 0
možnosti
Foto

J29a28k70u69b 91R71o58t15h

20. 7. 2015 11:44

To víte, v ruských archivech je ledacos. Něco šlohli před sedmdesáti lety Němcům (a v obsazených zemích) a dodnes tají, co, něco vyrobili sami, něco jim dodali jejich rudí agenti z jiných, svobodných zemí (opět - ukradeno). :-/

1 1
možnosti

Tak to  BRICSu taky moc přeju, po příjmutí Řecka, by byl konec této "organizace" ještě mnohem rychlejší.:-)

3 0
možnosti
VK

Ano. BRICS. To přeji oběma.;-D

3 0
možnosti
BM

Dnes to přejete těm dvěma ale za nějaký čas si to možná budete moc přát pro nás.

Hezký den.

1 0
možnosti