Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZJ

A co píše Juhoamerické centrum?

Ze Slovenska Vás vyhnali, Němcům už asi lezete na nervy, před Astéky prcháte. Vyprdněte se taky na nám.

Nám stačí Babiš a Krnáčová, další slovenský chytrák není nutný.

Vyhoďte PC a odpojte se od virtualit.

4 0
možnosti
Foto

Máte pravdu. Režim však internet dokáže zneužít, a to dokonce i zpětně, kde si vyhledá různé záznamy o lidech x-let staré. Je třeba pranýřovat jakýkoliv pokus o takovéto jednání.

0 3
možnosti
Foto

Internet je třeba uchránit od státní regulace.

Internet je odvětvím, které se v současné době nejvíce ze všech blíží anarchii. Na internetu si totiž každý může dělat takřka cokoliv, co se mu zlíbí.  Na internetu se také v podstatě ignoruje jakákoliv forma duševního vlastnictví. Celá řada programů a služeb využívajících internet jsou open-source, kdokoliv tedy může vidět zdrojový kód a použít ho pro své účely. 

Až vám zase někdo bude vykládat o tom, jak svoboda vede k chaosu a rozvratu, zatímco státní centrální plánování k pořádku a harmonii, jak infrastruktura musí být v rukou státu, aby byla dostupná každému a aby se všichni domluvili na jednom standardu, jak na všechno musí být tvrdé zákonné normy, jinak by se lidé vzájemně požrali, nebo jak bychom bez ochrany duševního vlastnictví neměli žádné léky, počítače, filmy ani muziku, vzpomeňte si na jednu všední věc, se kterou se setkáváte každý den: vzpomeňte si na internet. Patrně nikde dnes nepanuje taková anarchie jako právě na internetu.

0 0
možnosti
VR

Ano, třeba snuff videjka, nebo dětské porno, prostě věci které porušují vaši zásadu o neubližování lidem (na zvířata jaksi stále zapomínáte, protože je opět iracionálně považujete za věc)

A proč si myslíte, že duševní vlastnictví nemá váhu, když pořád tvrdíte jak je nehezké brát ostatním věci? Trošku si protiřečíte.

2 0
možnosti
JF

Co se vás týká, světu byste posloužil nejlépe, kdybyste po sobě nezanechal žádnou stopu, ani digitální.Rv

6 0
možnosti
Foto

Jsem rád za mobily, internet, email. Díky Američanům. Rusové umějí tak tanky, rakety a možná i traktory. To srovnání zde píšu proto, že autor píše úplně stejně, jakoby dostal instrukce z Moskvy, na jaké téma má plivnout na Američany. Dle něj by bez elektroniky bylo líp. Když chce, ať jde na stromy, já proti tomu nic nemám.

4 1
možnosti
Foto

Nač příkaz?  Tohle je  do očí bijící realita.

1 2
možnosti
RN

;-D;-D;-D - mimochodem zaplat pambu, ze usa, nikoli rusko, cina, nebo islam

3 0
možnosti
Foto

Já v tom žádný rozdíl nevidím.

0 0
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 685x
 

Som spisovateľ a publicista. V SR som vydal 19 kníh a mnoho rôznych článkov, publikoval som aj v Nemecku a v iných západných krajinách. Moja literárna tvorba sa vyznačuje veľkou rôznorodosťou literárneho žánru. Na Slovensku som mal vlastnú edíciu o kozme, vyšli mi tam dva dvojdielne historické romány (téma starý Egypt a Veľká Morava), psychologický román, póezia, kniha o najväčších génioch západnej civilizácie i knihy politicko-filozofickej faktografie. Moja prvá kniha Tajomstvá a proroctvá kozmu vyšla v roku 1993. V rokoch 1995 - 2005 som viedol v Nemecku Slovenské tlačové centrum.

V roku 2005 som ukončil publikovanie kníh v SR dielom Kozmos, duch a vedomie. V roku 2006 som dostal veľmi atraktívnu ponuku z južnej Ameriky (kde som ako mladý muž prežil niekoľko rokov a vybudoval si výborné kontakty i pevné priateľstvá) a od toho roku vychádzajú všetky moje ďalšie publikácie  už len tam.

V súčasnosti vediem v Nemecku Juhoamericke tlačové centrum.

Seznam rubrik