Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M67i22l17a44n 72K84e93s92l

5. 1. 2016 20:35

Sranda skončila.Jak dál?Němci - buď konvergují k islámu nebo obnoví koncentráky. Jinak amen.A co my?Migranti mají volbu - buď nevstupovat nebo vymiškovat.

0 0
možnosti

A po 4 dnech kdy se to média snažila ututlat to dnes 5.1.2016 publikují.

Pokud by nebylo soc.sítích NIKDY by se to na veřejnost nedostalo PROTO EU volá po tvrdé cenzuře facebooku a ostatních.

Je tu nějaký sluníčkář co chce všem těm ženám vysvětlit že jsou to kačeny co nepochopily že se jednalo o obohacení?

Nebo najde se se tu někdo kdo si myslí že toto není jen špička ledovce,že se k nám dostane jen jeden případ z deseti?

Je tu snad někdo kdo pochybuje o tvrdé celoevropské cenzuře všech sdělovacích prostředků?

Je tu nějaký vítač co nám xenofoům a rasistům vysvětlí že si za to ty ženy mohou samy?

Je tu někdo kdo pochybuje o tom že se jedná o řízenou destrukci Evropy?

5 0
možnosti

P54e44t16r 44K87ř59í20ž

5. 1. 2016 15:33

Nakonec, ovšem až po vícero blozích (a vícero serverech), se zpráva o útocích objevila na hlavní straně idnes, a to dokonce na první pozici.

Díky autorům, jako jste Vy, kteří informují R^

5 0
možnosti

Mne to nijak nepřekvapuje. Musím ale přiznat, že jsem to čekal horší. To zřejmě teprve přijde.

4 0
možnosti

Překlad.

Na Twitteru otázka Ralf Stegnerovi (SPD): Denken Sie und die Kanzlerin werden irgendwann dafür geradestehen müssen? Myslíte, že Vy a kancléřka se budete za to (sex. násilnosti) někdy zodpovídat?

Politik odepsal: "Da schlottern einem glatt die Knie ;-)" Už se mi klepou kolena.

6 0
možnosti
Foto

Pane Bednár, blahopřeji k tomu, že Váš článek již přes hodinu nebyl (na rozdíl od jiných podobných) zdejšími administrátory stažen.

Zřejmě se zalekli toho, že jste cizojazyčným spisovatelem. :-)

Máte ode mě karmu R^

13 0
možnosti

Někdy to s těmi administrátory je nepochopitelné.

Pamatuji si, jak nedávno jeden diskusní kolega nazval jiného, že je trapný. A ten mu to vrátil slovy, že "mně se zase zdáte trapným vy".

Asi za pět minut jsem se chtěl podívat, kolik to dostalo kladných a kolik záporných bodů, avšak ten první příspěvek tam ještě byl a ten druhý byl smazán.

Jestliže si ti dva lidé navzájem řekli úplně stejné slovo (tedy slovo "trapný), měly by být smazány buď oba příspěvky, nebo ani jeden. Byl smazán pouze ten druhý. Samozřejmě proto, že ten první odpovídal názoru redakce a ten druhý přesně naopak, ale o to by jít nemělo. Oficiálně se maže nikoli za to, jaký kdo má názor, nýbrž podle toho ho kdo vysloví kultivovaně, či nekultivovaně. Nechápu, jak ten jeden mohl být považován za kultivovaný a ten druhý za nekultivovaný. Nebo jak ten jeden mohl být považován za "k tématu" a ten druhý za "nesouvisí s tématem diskuse". Nevím, zda byl ten příspěvek smazán jako nekultivovaný, nebo jako nesouvisející (nebyl to můj příspěvek, takže se neobjevil mezi mými smazanými a já jsem si nemohl zjistit, v jaké se ocitl škatulce), ale v každém případě nechápu, jak je možné, že jeden byl smazán a druhý ponechán. Buď oba ponechat, nebo oba smazat.

6 0
možnosti

Škoda, že ten poslední odstavec není přeložen. Co my, kteří neumíme německy nebo jen málo?

0 0
možnosti

J65a52r15a 41R23a95n47k

5. 1. 2016 19:05

Pouzijte prekladac;-)

0 0
možnosti

P62e22t49r 90K90ř39í50ž

5. 1. 2016 13:01

Takové incidenty povedou k tomu, že pomatená "vítací kultura" vzniklá celoživotní masáží ve stylu "vaši dědečkové byli nacisté a vy proto musíte být vstřícní vůči všem a všemu" skončí a nastoupí tvrdý přístup. Bohužel obětí bude mnohem víc a následky budou mnohem horší. Pak teprve se Němci začnou probouzet ze své letargie a růžového multi - kulti snění.

4 0
možnosti

A není to jen nějaká součást cílevědomého německého programu na zvýšení porodnosti v zemi?

0 0
možnosti

Bohuzel nejenom v Koline, podobne nasili hlasili i z Hamburgu ;-(

4 0
možnosti

Obávám se, že není daleko doba, kdy takové násilí nebude hlášeno odnikud, protože už bude natolik běžné, že se nikomu nevyplatí ani o něm psát.

6 0
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 685x
 

Som spisovateľ a publicista. V SR som vydal 19 kníh a mnoho rôznych článkov, publikoval som aj v Nemecku a v iných západných krajinách. Moja literárna tvorba sa vyznačuje veľkou rôznorodosťou literárneho žánru. Na Slovensku som mal vlastnú edíciu o kozme, vyšli mi tam dva dvojdielne historické romány (téma starý Egypt a Veľká Morava), psychologický román, póezia, kniha o najväčších génioch západnej civilizácie i knihy politicko-filozofickej faktografie. Moja prvá kniha Tajomstvá a proroctvá kozmu vyšla v roku 1993. V rokoch 1995 - 2005 som viedol v Nemecku Slovenské tlačové centrum.

V roku 2005 som ukončil publikovanie kníh v SR dielom Kozmos, duch a vedomie. V roku 2006 som dostal veľmi atraktívnu ponuku z južnej Ameriky (kde som ako mladý muž prežil niekoľko rokov a vybudoval si výborné kontakty i pevné priateľstvá) a od toho roku vychádzajú všetky moje ďalšie publikácie  už len tam.

V súčasnosti vediem v Nemecku Juhoamericke tlačové centrum.

Seznam rubrik