Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

O tom, že na planetě žila kdysi vyspělá kultura, či planetu navštívila ještě dříve, než byl zastřelen ten neandrtálec, svědčí třeba hřebíky či jiné předměty nalezené hluboko pod zemí zarostlé ve vrstvě čeného uhlí. Dnes vímě, že egypťané byli schopni operovat mozek, oko, srdce a pacient přežil a přitom na takovou operaci je třeba utraseptické pristředí a specielní nástroje. Mayové zakreslili souhvězdí, viditelná až dnes ultravýkonnými dalekohledy hvězdáren. Dalo by se pokračovat. Co je ale na druhé straně divné, je, že takových nálezů není víc. A to nemluvím o tom, že ani dnešní technikou by nešlo postavit pyramidu za života faraona,.......

0 0
možnosti
IB

I84v13o 27B30o24u17š27e

1. 12. 2016 21:00

Prvohorni hrebiky?;-D

0 0
možnosti
MM

Dohledatelné včetně zdrojů na strýčkovi google.

0 0
možnosti
Foto

R38o98m16a41n 71B10a19r12o93š

8. 12. 2016 16:35

O jenom z těchto artefaktů je tento můj blog: http://romanbaros.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=572551

0 0
možnosti
WW

Kbelík nebo krumpáč či jiné "mimozemské artefakty" zapuštěné v uhlí se vyrobily samy tak, že do dolu vnikla voda, která s uhelným prachem vytvořila mazlaninu a ta ztuhla. Proto jsou tyto předměty výhradně nacházeny již v kdysi provozovaných dolech a hlavně někde v dosahu tak, aby je nacházeli "průzkumníci". Egypťané a nejen oni skutečně mohli praktikovat lobotomii např. rotujícím nástrojem na luku, což by vysvětlitlo dokonale kruhový otvor mylně přisuzovaný střelné zbrani. Mayové byli jen dobří pozorovatelé a magnituda některých hvězd kdysi byla skutečně jiná a to co zbývá po supernovách, lze skutečně dohledat pouze výkonými dalekohledy. Pyramida by skutečně postavit nešla - morálka, materiál... totiž, pyramidy byly stavby cti, drtivá většina materiálu se těžila na místě a s tou přesností - tou pod fasádou to také není až tak slavné. 20-25 let byl skutečně reálný termín, ve kterém se dala stavba pyramidy realizovat. Škoda že nemáte více příkladů - všechny lze rozumně vysvětlit aniž bychom museli předkům upírat inteligenční potenciál přítomnosti marťanů. ;-)

2 0
možnosti
MM

Nikoli, přečtěte si kde byly nalezeny.

0 0
možnosti
WW

Jak rád bych byl svědkem něčeho tajemného v souvislosti s chrononauty i kdyby mi měla u toho spadnout čelist :-) , ale bohužel, nic ověřeného k dohledání není - bulvár je prostě mrcha, která nás tahá za nos a např. v Rakousku, kde mají vystavený kahan nebo krumpáč (skutečně si nevzpomínám, co to přesně je), nějaký místní patriot cosi naznačil, že stačí mour, voda, malé bednění a pochopitelně "artefakt". Teplem se z toho vyrobí briketa, ze které se zmíněný artefakt vyloupne nebo ponechá. ;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1201x
Píšu povětšinou o Teorii starověkých astronautů. Snažím se držet pesimistický odstup, prověřovat zdroje informací a šířit pouze ty věrohodné. Diskutující prosím o totéž.

Pokud o mě chcete vědět více, jděte na moje osobní stránky na www.romanbaros.eu.

Seznam rubrik