Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Ewerell64

16. 9. 2011 11:28
"...Stále totiž věřím, že si naši zákonodárci začnou vážit s

svých voličů..."

I já jsem si to myslel. Nevěřila byste kolik je ale mezi NEhendikepovanými lidmi "hendikepofobů". Z rukávu Vám vysypou tisíce historek jak známý známého dostal příspěvek na úpravy v bytě nebo na auto a jemu to ujedlo z chlebíčka. Kripli jedni simulantský si zanadává a kopne do auta s vozíčkem, které mu poctivě pracujícímu překáži v parkování blíž domu. Bohužel taková je realita.

Takže volby vyhraje ten kdo více seškrtá příspěvky postiženým, aby zbytek národa mlaskl uspokojením. Rv

Držím Vám palce. R^

1 0
možnosti
L

littleivuska

15. 9. 2011 17:25
co DMSky?

Kdybych vám chtěla pomoci, můžu poslat DMSku? Nebo jak se podporuje vaše středisko? Je přece lepší, abyste nebyli závislí jen a jen na státu. Prosím, napište sem nějaké číslo účtu nebo webové stránky vašeho sdružení.

0 0
možnosti
RP

taninap

15. 9. 2011 18:15
Re: co DMSky?

Již jsem Vám odpovídala u mého posledního příspěvku, ale poděkuji Vám i tady! :-)

Jen aby nebyla mýlka -  financování pouze a jenom ze státního rozpočtu u neziskovek bohužel nelze. To bychom asi jako organizace dlouho nevydržely :-/. Samozřejmě že je to hodně o sponzorech a dárcích, nejde to jinak. 

Mějte se fajn! A ještě jednou díky! ;-)

0 0
možnosti
DK

atelier.kalina@seznam.cz

15. 9. 2011 16:41
Dočetla jsem....

Dočetla jsem, v srdci cítím dojetí nad těžkým údělem postižených dětí a starostmi jejich rodičů vždy když se s nimi setkám . Právě si dělám pečovatelský kurz a asistentská práce u dětí je mou volbou. Děti mě provází celým mým životem, tak mi prosím držte palce, abych byla vhodným člověkem i pro některou organizaci, dobrým pomocníkem mamince a dobrým asistenčním kamarádem (záměrně neuvádím jiný výraz, protože si myslím že přátelský přístup je u dětí velice důležitý) dětem ;-)

1 0
možnosti
RP

taninap

15. 9. 2011 16:49
Re: Dočetla jsem....

R^ držím palec a přeji hodně štěstí! Kamarádský přístup je na místě, zvláště u malých, zdravotně postižených, dětí. Těm je jedno, kolik máte titulů, jak jste profesně na výši, atd. Ti dokáží ocenit jedině to, že s nimi jednáte s respektem a s láskou.  Ale to vy určitě víte! ;-) mrkite na můj blog na onaidnes, třeba tam také najdete pár rad,,,:-) Mějte se pěkně.

0 0
možnosti
KR

Kokodák, rebirth

15. 9. 2011 15:58
přečetl jsem to až do konce a máte moje sympatie

:-)R^

1 0
možnosti
RP

taninap

15. 9. 2011 16:01
Re: přečetl jsem to až do konce a máte moje sympatie

Děkuji moc! kéž kdyby těch sympatizantů bylo více. :-) Pěkný den! ;-)

0 0
možnosti