Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LT

lenkati

21. 8. 2010 7:59
Hlupáci

Vůbec nechápu, že se do Vás někdo může navážet! Jste na blogu a psát můžete co chcete a nikdo nikoho netahá za nohu, aby si Váš článek přečetl!

To co se stalo je prasárna a vůbec se nedivím, že jste z toho otrávení. Absolutně si neumím představit být ve Vaší situaci a jsem za Vás moc smutná! Tak jsem Vám jen chtěla napsat. Upřímně je moc těžké vyjádřit co člověk cítí po přečtení Vašeho článku. Sama mám dvě děti, ještě malé a neumím a nechci si ani na vteřinu představit, co bych dělala na Vašem místě. Vy s tím musíte bojovat a ještě řešit absolutní blbost některých lidí.

Přeji hodně moc síly!

Lenka

0 0
možnosti
PJA

První jezdec apokalypsy

22. 8. 2010 9:42
Re: Hlupáci

Mě by zajímalo, která firma začíná vymáhat pohledávku přes najatou firmu před splatností faktury.

Tam bude něco jiného. ;-D Bylo by dobré znát i názor druhé strany.

0 0
možnosti
M

MipeX

21. 8. 2010 4:31
Trestní oznámení

Zcela jednoduše, podejte na obě firmy trestní oznámení. Všechny vámi popsané znaky jsou jednoznačně protiprávní a policie se jimi musí zbývat a samozřejmě vás vyrozumět. Mám podobnou zkušenost, jedna firma se snažila pomocí agentury vymáhat náhodně zvolenou fakturu deset let zpět (samozřejmě proplacenou). Velmi rychle jsem obdržel omluvné dopisy obou firem vč. vyjádření policie a zřejmě by to bylo i na hezký soud.

0 0
možnosti
JA

jezdci apokalypsy

22. 8. 2010 7:30
Re: Trestní oznámení

Trestní oznámení? Pro jaký trestný čin? ;-D

0 0
možnosti
M

MipeX

21. 8. 2010 4:23
Trestni oznameni

0 0
možnosti
PC

proxima centauri

20. 8. 2010 13:13
Pani Romano,

rada bych vyjadrila uprimnou soustrast. Ted jsem si precetla vsechny Vase clanky a obdivuji Vasi vnitrni silu jit dal a fungovat jako normalni clovek. Piste, pisete hezky a urcite Vam to pomuze, prijdete na jine myslenky.

Nevsimejte si nekterych stupidnich komentaru v diskuzich. Je to stejna luza, stejna sorta "lidi" jako ti, co jste mela tu "cest" potkat na matrice, u VF apod. Bohuzel je jich vic nez bychom cekali a jsou vsude. Bohuzel i tam, kde by jeden cekal soucit a pochopeni. Vubec si neuvedomuji, jak druhemu jejich vyroky ublizuji.

Mate muj obdiv a preji Vam i Vasi rodine silu vse prekonat.

0 0
možnosti
VJ

velký jarda

20. 8. 2010 11:43
Já vidím

jako jedinou možnost, aby se Vodafon konečně probudil, podat žalobu k soudu.

0 0
možnosti
LO

L.Odarčenková.blog.iDNES.cz

20. 8. 2010 11:25
Paní Horňáková,

nemáte žádný důvod vysvětlovat, proč píšete články a už vůbec ne, o čem jsou. Ani trošilinku si nedovedu představit, jak se cítíte, i když .... snad nepatrně. Mně psaní taky pomáhá, proto Vám rozumím. Opatrujte se a hodně sil !!! Ludmila R^R^;-)

0 0
možnosti
D

džajár

20. 8. 2010 11:24
Pořád zapomínáte,

že žijete v ČUNKISTÁNU - a ještě hodně dlouho budete!!!;-€

0 0
možnosti
P

polibek

20. 8. 2010 11:10
myslím si že storno vám písemně asi nedodají

nevím, ale pokud jste požedovanou platbu podali písemně a vše doložili, oběma stranám, mělo by být vše vyřízené automaticky. Od vymahačských firem moc slušnosti nečekejte, bohužel a pro někoho bohudík, jsou tu od toho, aby psychologickým nátlakem vymohli svou pohledávku, kterou si od dané společnosti vykoupili.

0 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5178x
Jsem člověk, co čeká, až se něco stane - až děti vyrostou, až budu mít peníze, až splatím hypotéku, až si lépe zorganizuji práci až, až, až.... A ono to ne a ne nastat.

Seznam rubrik