Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jarinka

12. 9. 2012 16:02
To jsou starosti.

Když nevím, tak tam nejdu. Lidská společnost má nezbytné zákonitosti vývoje, které jen moc málo ovlivní nějaké volby. Žádný Pepíček Opršálek nemůže osudovost lidských dějin změnit volbami. Nechci ale odrazovat - jestli si někdo myslí, že volbami pomůže dobré věci, ať tam jde.

0 0
možnosti

mám počůraný boty

12. 9. 2012 15:45
Když Vás napadají jenom parlamentní strany,

tak to Vás lituji Rv

0 0
možnosti

iElEn

12. 9. 2012 14:35
Mám koho nevolit.

A totiž žádnou z parlamentních stran, bývalých či současných. Stejně tak žádné křoví které vede kariérista jako Vandas nebo Bobošíková. Koho volit pak z hlavy nevím, ale to zatím není třeba. Rozhodnu se podle programu a kandidátů, až přijde čas.

Podobné dilema je ovšem třeba řešit kolem budoucího prezidenta, a to aktuálně. Profláknutých tváří a "menších zel" je tam spousta. I proto jsem si vybral jak jsem si vybral, i když z toho nejsem nadšený. Jak psát nebudu, i když kdo chce na to snadno přijde;-)

0 0
možnosti

Levicovy.Pravnik

12. 9. 2012 14:26
Paní Hornáková

tady nejde o to co napáchala kscm v minulosti. jde o to,že je to levicová strana a že pravice jako ideologie selhala.vždy tady byla od ledna 2007 a nic dobrého neudělala

0 0
možnosti

blueheart

12. 9. 2012 14:24
A tady jeden článek na stejné téma: Nemám koho volit

http://pravdu.cz/volby/nemam-koho-volit

0 0
možnosti

blueheart

12. 9. 2012 14:21
Je potřeba změnit volební systém

A to rychle, než se ocitneme pod správou Eurofederace.

1 0
možnosti

taras

12. 9. 2012 14:14
Jeden z několika důležitých důvodů,

kvůli kterým to tady vypadá tak, jak to vypadá, je volební právo žen. Řekla jste to jasně: volila jsem ODS, protože jsem nevěděla, koho jiného. Jinak řečeno - volila jste ty podvodníky proto, že to bylo ve vašich kruzích "in", Topolánek pěknej chlap, před ním Klaus fešáček kravaťáček, zkrátka - se svou politologickou výbavou jste u urny neměla co dělat.

.

Ale abych to nepřehnal s misogynstvím, tak u chlapů je to mnohdy (ale v mnohem menší míře) podobné. Český volič je málo inteligentní ovce.

1 0
možnosti

Truth teller

12. 9. 2012 13:23
předmět

Je více stran, než ty, které jste jmenovala. Podívejte se na Svobodné, Piráty, Zemanovce, Bobošíkovou ... nějakou alternativu k parlamentním stranám dle svého politického přesvědčení tam najde každý.

Faktická poznámka - v Jihomoravském kraji jsou 2 případy otravy metanolem.

1 0
možnosti

PlusOne

12. 9. 2012 13:11
Jiné než jmenované pro Vás v úvahu nepřicházejí?

Dokud budou lidi přemýšlet stylem "Budu volit ODS, abych nevolil ČSSD", žádné změny se nedočkáme. Chce to mít odvahu volit menší strany, výběr zcela jistě je.

5 0
možnosti

apajinky

12. 9. 2012 13:38
Re: Jiné než jmenované pro Vás v úvahu nepřicházejí?

No jo,když VV udělaly menším neparlamentním stranám medvědí službu. Lidi chtěli změnu, skočili na špek o dinosaurech a posadili do parlamentu akorát prodejnou prostitutku.Pak se občané mohou skutečně ptát,jestli ti další,co slibují tu úžasnou změnu, nastolení pořádku a vymetení bince z Augiášového chléva, nejsou náhodou stejné slibotechny jako VV....člověk vlastně nemá šanci zjistit, co jsou kandidáti zač,dokud tam nesedí. Vždyť nemusí dodržovat volební program,můžou lhát,můžou přecházet z jedné strany do druhé,nebo dokonce vytvořit novou stranu,vždyť vlastně ani nemusí dělat svou práci a ani do té práce nemusí chodit.Dokud se nezmění zákon o ústavních činitelech a volbách,těžko tady prosadíme nějakou změnu.Chce to institut ztráty poslaneckého mandátu pokud: a teď zákonem vyjmenované za co-třeba za přeběhlictví,za trestný čin (zrušit imunitu,imunita jen na půdě PS,a to jen pro řečnění.Jezdí ožralý?Napadl někoho?Kradl v obchodě?Pryč a mandát dostane ten,co skončil ve volbách za ním)atd.

0 0
možnosti

Karl Novak

12. 9. 2012 13:10
Prý :Další strany už mě ani nenapadají.

Stran, těch registrovaných, je mnohem více.

Proč uvažujete pouze v rámci parlamentních stran ? Je potřebná změna, spíše je záhodno volit strany neparlamentní.

0 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5178x
Jsem člověk, co čeká, až se něco stane - až děti vyrostou, až budu mít peníze, až splatím hypotéku, až si lépe zorganizuji práci až, až, až.... A ono to ne a ne nastat.

Seznam rubrik