Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Jericho22232

11. 10. 2010 22:35
Upřímnou soustrast.

Mám malého kluka a nechci si to ani představovat. Je mi to moc líto.

0 0
možnosti
HN

Hanka Novotná

24. 8. 2010 8:12
Žádný rodič by nesměl

hledět do hrobu svého dítěte, řekla mi to jedna má klientka, která pochovala všechny své tři děti. Bolest to musí být neskutečná...a trvalá, dodala ta stará paní. "Bolí to pořád, jen jsem se naučila s tou bolestí žít." Všechny tyhle peripetie kolem pohřbu, hrobu, boj s byrokracií...ironicky Vám to pomáhá zůstat na nohou, protože to pro dceru chcete udělat. Přeji Vám hodně, hodně moc sil.H.N.

0 0
možnosti
HP

huh

24. 8. 2010 8:02
Pohřební služba=hyeny

Notáři vyřizující pozůstalost natahují vaši trpělivost, snad čekají na motivační pobídku. S tím ukládáním urny to je lež. Urnu mžete vyfasovat a uložit si to sama. U nás to tak bylo.

0 0
možnosti
M

MayaMoya.

23. 8. 2010 23:30
Nemám slov...

Jen Vám strašně moc držím palce...

0 0
možnosti
A

Alimak

20. 8. 2010 9:08
Hodně síly!!!

Paní Horňáková, přeji Vám abyste se přes tuto strašlivou událost přenesla co nejdříve. Umím si představit co prožíváte, před osmi lety zemřela moje mladší sestra. Zkušenosti s stavební spořitelnou co má ve znaku lišku, bych nepřála nikomu zažít. Přeji Vám hodně síly a trpělivosti při zvládání velmi náročného životního období!

0 0
možnosti
JM

Jana11

19. 8. 2010 15:45
Dlouhá cesta

Hezký den,

možná by Vám mohla pomoci informace o http://www.dlouhacesta.cz

Co se týče úřadů - nejhorší zkušenost v tomto mám s notářem. Nejradši by přišel spočítat i lžičky a ze všeho inkasoval %, víc ho v podstatě nezajímalo a ještě to udělal špatně. Průšvih je, že pohřební službu i hrob si aspoň vybíráte a když nejste spokojeni, můžete jim dělat antireklamu, notáře vám přidělí stát.

Držím pěsti, ať vše zvládnete.

0 0
možnosti
LS

Lesní sběř

19. 8. 2010 10:55
Nevím, jak v Brně...

...ale v Praze si můžete urnu bez problémů uložit sami, stačí podat oznámení o uložení na správě hřbitovů, aby bylo řádně zaneseno do hřbitovní matriky. Pokud se na samotný obřad nebo manipulaci s hrobem necítite, dá se obvykle domluvit s místním hrobníkem, většinou to rád udělá za láhev něčeho pitného a nějakou tu stovku.

Ono to oficiální ukládání stejně není nijak zvlášť pietní... už jsem jich pár viděl a celkem není o co stát. Málokterý hrobař má dnes úroveň, kolikrát je to jen přiopilé vohráblo s kravatou na gumičce.

0 0
možnosti
ZR

Belzebuba007

19. 8. 2010 4:24
Držím palce a přeju hodně síly

Některá zaměstnání by měla povinně absolvovat kurzy etiky. Zvlášť úředníci. Vím, že se to nedá srovnávat, ale když před rokem taťka dostal rakovinu, tak se k němu taky někteří doktoři chovali dost špatně. Člověk si pak ale vytvoří nějakou obranu a na okolí kašle. Ještě jednou hodně sil do nových okamžiků, které Vás v životě čekají;-)

Zuza

0 0
možnosti
KS

K@tusk@

18. 8. 2010 16:02
Upřímnou soustrast

Přeji Vám hodně síly na zvládnutí této situace.. Soňa byla moje kamarádka od dětství a musím říct že jejich smrt byla úplně zbytečná :( Ale každý máme na tomhle světě určený svůj čas..I přesto mě to také velice zasáhlo,znaly jsme se dlouho a Vaše dcera byla bohužel ve špatnou chvíli na špatném místě.Držte se!

0 0
možnosti
MFF

BATHORY

18. 8. 2010 15:57
Hodně síly

Přeji hodně síly.

0 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5178x
Jsem člověk, co čeká, až se něco stane - až děti vyrostou, až budu mít peníze, až splatím hypotéku, až si lépe zorganizuji práci až, až, až.... A ono to ne a ne nastat.

Seznam rubrik