Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KH

Naočkujeme zdravé hasiče, nejlépe i malé děti, abychom nemuseli přiznat, že neumíme přesvědčit ohroženou skupinu k očkování. Bravo, Monty Pythoni by to nevymysleli lépe. Mrzí mě, že vám nemohu dát zápornou karmu.

Představa, že praktičtí lékaři obíhají své neočkované pacienty, je ryze iluzorní. Na to rozhodně nemají kapacity. Stát neměl budovat za spousty miliard megacentra, kde pomalu píchal vakcínu u veřejných toalet, ale měl zajistit jejich distribuci k praktickým lékařům. Tam ohrožená skupina chodí, těm věří... Ale ono je jednodušší zavřít školy a nutit vakcínu státním zaměstnancům. A vy tenhle šlendrián ještě podporujete, no to se máte čím chlubit!

0 0
možnosti
JK

Obvoďák mi řekl, že má seniory přesvědčovat k očkování. Když jsem se ho zeptal, zda mi ho doporučuje, řekl: "rozhodně ne".

4 0
možnosti
Foto

Aktuální data ze stránek ministerstva zdravotnictví, 13.12.2021

Včera testováno celkem 33 609 osob

Z toho

88 % negativních a tedy bezpříznakových

8 % pozitivních bezpříznakových

4 % pozitivních příznakových

Jaký je přínos testování bezpříznakových? Jaké jsou náklady?

0 0
možnosti
JS

Další co se zařadil do mediální masáže plné nepřesných, ne-li lživých informací.

Antikarma!

4 0
možnosti
BV

Pane Rogalewici,

diplomaticky řečeno: O vašem tvrzení by se dalo s úspěchem pochybovat

Ty "ŘÁDNĚ ODZKOUŠENY VAKCÍNY" existují jen ve vaší fantazii.

Bezpečnosti těch "rychlokvašek" urychleně dočasně podmínečně schváleným nevěří ani výrobci, proto se smluvně zbavily odpovědnosti.

Zcela jste nevzal v úvahu závažné vedlejší účinky. Takže je připomenu

9 1
možnosti
BV

Europoslankyně na základě statistik EMA oficiálně v EU parlamentu žádá:

A. vzhledem k tomu, že Evropská agentura pro léčivé přípravky již uvádí přibližně jeden milion případů nežádoucích účinků po očkování vakcínami proti onemocnění COVID-19:

– 435 779 případů u vakcíny Pfizer BioNTech, – 373 285 případů u vakcíny AstraZeneca, – 117 243 případů u vakcíny Moderna, – 27 694 případů u vakcíny Janssen;

B. vzhledem k tomu, že tyto nežádoucí účinky jsou někdy závažné; vzhledem k tomu, že závažné neurologické účinky se údajně projevily u přibližně 75 000 osob po očkování vakcínou Pfizer;

C. vzhledem k tomu, že Evropská agentura pro léčivé přípravky uvádí, že vakcíny proti onemocnění COVID-19 vedly v Evropské unii k úmrtí přibližně 5 000 osob:

– 4 198 případů u vakcíny Pfizer, – 1 053 případů u vakcíny AstraZeneca, – 392 případů u vakcíny Moderna, – 138 případů u vakcíny Janssen,

D. vzhledem k tomu, že o kupních smlouvách jednala Evropská komise a že si nepřála, aby farmaceutické laboratoře nesly odpovědnost; vzhledem k tomu, že poslanci EP neměli ke smlouvám přístup během jednání;

1. žádá Komisi o zřízení fondu pro odškodnění obětí očkování proti onemocnění COVID-19;

3 1
možnosti
Foto

Raději pište o něčem, o čem něco víte. Ale toho asi moc nebude.

0 0
možnosti
Foto

Velmi pochybuji o tom, že sám praktický lékař by si dokázal představit, že k jeho povinnostem by mělo patřit, aby osobně chodil agitovat do rodin neočkovaných staříků ve věku kolem 75 let. Jednak by musel být pro případ nechtěné nákazy oděn do speciální kombinézy, která vůbec není příjemná. A za druhé, proč by to dělal a zbytečně riskoval?? Každý má být natolik vzdělaný, aby dokázal posoudit, co je pro něho nebezpečné a naopak bezpečné (pokud má nějaké potomky, tak jeho děti a kdo děti nemá, bude mít smůlu). Také by mohl někdo tvrdit, že v případě věřících by měl svoje ovečky k očkování nabádat místní farář. A protože zadarmo ani kuře nehrabe, neplacená přesvědčovací kampaň bude k ničemu.

2 0
možnosti
VM

Povinná vakcinácia môže spôsobiť aj to, že sa ľudia radšej úmyselne nakazia covidom, aby sa nemuseli očkovať. Sám som očkovaný a nemal som s tým žiadne problémy. Ale viem sa vcítiť do kože niekoho, kto je 100% presvedčený, že tá vakcína mu uškodí. Pravdepodobne bude pôsobiť nocebo a liek mu naozaj uškodí.

4 1
možnosti
DS

Já zas viděl naprosto zdravé sportovce, kteří se z očkování vzpamatovávali týden i víc. O úmrtí nemluvě.

3 1
možnosti
LH

Směs propagandistických blábolů. Plno polopravd, které jsou vydávány za fakta a ještě zveličeny. Přesně v duchu lží, které šířili v pořadu máte slovo Šebo a Koziar. Odporný škvár! Máte totálně vymleto.

13 1
možnosti
MH

Autore, ty máš dost. Jsem očkovaný, ale jenom proto, ať mám pokoj od takových, jako jsi ty. Je mi 54 let, nebývám nemocný, se zvýšenou teplotou a s rýmou k lékaři nechodím. U doktorů jsem byl naposledy ve svých třiceti letech. Po "dobrovolném" očkování vaší "šmakuládou" jsem měl horečku, dávivý kašel, z nosu mi kapalo, bolel mě celý člověk. A trvalo to krásné tři týdny. Takže děkuji. V mém okolí nikdo na Covid neumřel, a nikdo neměl těžký průběh. Možná proto, že jsem z ostravska, a tam není čas marodit,tam se musí pracovat. Jen ať víš. Sportu zdar.

14 2
možnosti
Foto

To, že jste měl po očkování potíže, svědčí o Vašem špatném životním stylu, patrně máte nadváhu, kouříte atd. :-)

1 7
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 921x
Vystudovaný matematik a statistik, docent působící v oblasti veřejného zdraví a managementu zdravotnických služeb. Se zájmem o kulturu, zejména divadlo, hudbu. Senior, který žasne nad vývojem světa.

Seznam rubrik