Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M80i79l80a95n 51K20e24s83l

23. 5. 2021 17:59

Neznalost zákonu,rozkazu neomlouvá.A co něco takového?Ve štábu rakouské c,k. armády hráli důležitou roli tak zvaní trotlmajoři.Byli to oficíři mdlého rozumu.Každý rozkaz či nařízení vydané štábem rakouské císařsko-královské armády byl předložen k prostudování trotlmajorovi.Když trotlmajor rozkaz pochopil byl vydán na všeobecnou známost.Když rozkaz nepochopil byl přepracováván tak dlouho až mu byl jasný.Tím se předcházelo chybám a nedorozumněním.

0 0
možnosti

Opravdu nevím, zda naše vláda byla horší než ostatní, ale byla velmi špatná. Potlačovala pandemii pouze na úkur jedné skupiny obyvatel.

Pro státní zaměstnance neznamenala pandemie žádnou újmu. Důchodci si dokonce ekonomicky polepšili. Naproti tomu byla cíleně likvidována třída podnikatelů a živnostníků.

Pokud máme přinášet oběti, měli bychom je přinášet opravdu všichni a ne jenom někdo. V tomto ohledu vláda tragicky selhala.

4 1
možnosti
Foto

A vy jste který z toho nadpisu?

1 2
možnosti

Budťe si jistý, že mluvit do toho bude každý kdo ústa má a na spotřebitelích info pak záleží kdo komu jakou prioritu dá a využije jich pro svůj další život....

0 0
možnosti

Děkuji, nechci. Pokud ten nápad s povinným očkováním ve zdravotnictví někdo uvede v praxi, dám na vás a změním zaměstnání. Stejně tak se nenechám vydírat a radši nikam nepojedu, do hospody nepůjdu a ke kadeřnici taky ne (naštěstí kštice je u mne minulostí).

4 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 921x
Vystudovaný matematik a statistik, docent působící v oblasti veřejného zdraví a managementu zdravotnických služeb. Se zájmem o kulturu, zejména divadlo, hudbu. Senior, který žasne nad vývojem světa.

Seznam rubrik