Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Už je celkem prokázáno, že Covid19 tu řádil již rok před tím než bylo přijaté první opatření. Dále je vidět, že jakákoliv přijímaná opatření, které omezují svobodu, jsou naprosto k ničemu. Je třeba hnát, ty co to schválili, k odpovědnosti.

0 0
možnosti
Foto

Nic nelze vyloučit. Ani to, že je, ostatně jako vždy více, než přehršel rádoby lidových soudců, i jiných odborníků, přinejmenším na fšechno;-) Je ovšem doložitelným faktem, že mnohé virózy probíhaly i s obdobnými až totožnými příznaky, některé s důsledky až fatálními, dávno před ,,kovidiánou". Osobně jsem to zažil již na podzim 2019, A TO VČETNĚ DUŠENÍ SE VE SPÁNKU. Ovšem přežil. Diagnoza: VIROZA S TĚŽKÝM PRŮBĚHEM. A to sem nikde necestoval;-)

0 0
možnosti

Jsem ráda, že kolem Trutnova a hor jsou na tom dobře. A to bylo řečí, když se zavřely okresy, že na horách na čerstvém vzduchu se nemůžete nakazit. Ale ty davy co se tam nahrnuly to tam pěkně rozjely.

0 0
možnosti
Foto

R^ I těhotensttví má ,,nějakou" dobu. Od početí až do porodu. Ovšem u doby kovidem gravidní to až tak neplatí, i kdyby si to kde kdo kdoví jak přál.

1 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 921x
Vystudovaný matematik a statistik, docent působící v oblasti veřejného zdraví a managementu zdravotnických služeb. Se zájmem o kulturu, zejména divadlo, hudbu. Senior, který žasne nad vývojem světa.

Seznam rubrik