Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VR

Paní Čáslavská, bohužel, nenašla na nehoráznou reakci Miloše Zemana adekvátní odpověď. Já bych dobrou odpověď viděl např. takto: "Pane Zemane, já jsem svoji zlatou medaili věnovala Alexandrovi Dubčekovi z naprosto stejných pohnutek, z jakých jste Vy v té době, alespoň jak tvrdíte, vstoupil do KSČ. Na rozdíl od Vás já do KSČ nevstoupila!"

Pro mne ale bylo největším rozčarováním večera vystoupení Zdeňka Svěráka. Od tohoto pana herce bych předpokládal, že si své vystoupení předem doma perfektně promyslí a nacvičí. On však blekotal stejně senilně, jako na druhé straně onen hrdinný generál.

2 0
možnosti
ZJ

Být vynikajícím sportovcem ještě neznamená, že se jedná o OSOBNOST. Mnohékroky paní Čáslavské jsem nechápal. To ovšem do té doby, než se zařadila k paní Sommerové, podepisovatelek nmoha petic.

3 4
možnosti
PP

P61e18t15r 76P41o19u94r

25. 1. 2013 11:41

mravní ikona .... byla .... sportovní je .... ,ikdyž,  když nerespektuje pravidla, tak asi taky už je BYLA Rv. škoda .....  /// a podle mne jí to MZ řekl velmi trefně, aniž by jí urazil a snížil její nepochybné a obdivu hodné sportovní úspěchy R^

10 2
možnosti
SB

Mne by zajímalo, zda se paní Čáslavská omluvila za svého syna paní Evě Odložilové.

14 2
možnosti
LP

Trapní omlouvači za druhé. Blekotala přesčas. Za Havla byla zticha a právě tehdy byla v pozici, kdy se měla ozvat. Byla ještě ráda, že Havel amnestoval jejího syna - otcovraha.

17 2
možnosti
SB

R^R^R^ pro Vás.

RvRvRv pro Martina Odložila.

6 0
možnosti
JG

Pokud nejste nijak spřízněn s M. Zemanem, přijde mi naprosto nepřirozené až nenormální, abyste se za něj komukoli omlouval8-o

11 2
možnosti
SB

Když už se omlouvám za jiného, tak jenom v případě, že lze předpokládat, že k tomu člověku mám nějakou vazbu: "Omlouvám se ti za svého otce", "Jako Kladeňák se vám, milý brněnský příteli, omlouvám za to, že vám auto ukradli zrovna na Kladně". "Milý skotský příteli, jako Čech se ti omlouvám za tu nafilmovanou penaltu, kterou se Češi dostali na mistrovství Evropy v kopané míto Skotska" apod.

Ale omlouvat se za někoho, s kým naprosto žádnou vazbu nemám, to je hloupost. Slouží to pouze ke teatrálnímu zviditelnění se příslušné osoby.

12 2
možnosti
OK

Může a nemusí. V tomto případě to chápu jako druhou variantu.

0 6
možnosti
OK

Díky za tento článek R^

2 10
možnosti
PN

P22e59t65r 85N54ě74m90e89c

25. 1. 2013 11:02

To ze ji KZ pripomnel co udelala s medailemi je jedna vec. Ale proc nedokazal odpoved na primou otazku, dokonce i zopakovanou???

2 6
možnosti
Foto

Proč se někdo omlouvá za druhého je pochopitelné. Sám nemá čisté svědomí. Pan Zeman odpověděl stejným tónem, jakým byla otázka položena. I když si troufám říci, že to nebyla od paní Čáslavské dobře položená otázka, protože právě její guru umožnil navázat dnešní KSČM na pokračování KSČ.Rv

14 3
možnosti
JK

J33a46n 45K56o50l87i16á17š

25. 1. 2013 11:15

... nicméně Zeman u KSČM v ulici Politických vězňů o podporu škemral...

3 7
možnosti