Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ND

Nikdo ty aktéry nedehonestoval. Dehonestovali se sami. Rv

0 0
možnosti
SN

:-)  Vy považujete za normální, aby šéf dával stotisícové bonusy svojí matraci? V Anglii si poslanec zaplatil ze státního uklizečku a vypadl, jak z kina!  Co by ještě muselo přijít, abyste byl spokojen? Soudkyně to elegantně zametla a jede se dál !  RvRvRv

0 1
možnosti

Zopakujte si, autore, nedávnou historii.

Byla to ODS, která velice ochotně dodala moc "policejním plukovníkům". Byla to ODS, která oslavovala hrdinství pana Kubiceho, když špicloval socany a z Paroubka udělal pedofila a člena organizovaného zločinu.

Jenže s jídlem roste chuť a tak se policie najednou vymkla kontrole a začala špiclovat i modré ptáky. A tak se provalilo, že tento stát je řízen nikoli Nečasem, ale jeho sekretářkou.

Taky si, autore, přimomeňte, že policie nenařídila Nečasovi, aby podal demisi. A Nečas hned na počátku kauzy Nagyová demisi podat nechtěl. K demisi ho přesvědčilo grémium ODS, které se rozhodlo, že Nečase nahradí nenahraditelná Němcová. Tomu udělal přítrž prezident Zeman, který vládu Němcové odmítl. A to byl velký problém pro ODS. Najednou měli pocit, že se proti ní všichni spikli.

1 1
možnosti
  • Počet článků 145
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 629x
Jsme Edice Literární klub, jejímž zástupcem je Antonín Robin a jmenovaný vám ochotně zodpoví jakékoliv otázky, adresované na e-mail brsignum@seznam.cz.

Seznam rubrik