Německo hledá pět tisíc chirurgů.

Německo od svých imigrantů očekává omlazení populace.Má jich přibližně milion, ale pohříchu jsou to vesměs mladí muži do třiceti let. Takové složení populace ovšem na moc dlouho omládnutí neslibuje.

Proto potřebuje těch pět tisíc chirurgů, aby polovině migrantů mohlo operativně změnit pohlaví. I tak to bude dostatečně vážný problém. Nejsnadnější vy asi bylo, postavil ten milion mladíků do řady a zavelet sudí vlevo, liší vpravo. Otázkou je, zda by ti vlevo souhlasili s tím, co se s nimi má provést.

I dát je dohromady by nebylo jednoduché. Asi by nepřipadalo v úvahu jim dát při výběru partnera volnou ruku, takže ty děvenky by musely být na příděl, což by vyvolalo četné reklamace vadného zboží.

Vzhledem ke kulturním tradicím v jejich domovinách by pochopitelně na právu volby trvali muži, pokud by chtěly volit i ženy, vystavovaly by se trestům podle práva šaria. Také je otázkou, do jaké míry by to bylo možné co do počtu žen, protože podle Koránu má každý muž právo na tři ženy.

Lze se obávat, že by došlo ke spoustě reklamací, protože těch pět tisíc chirurgů by nestihlo splnit objednávku včas. Samozřejmě by jim muselo být uloženo penále, o které by se nepochybně soudili.

Nelze opomenout i mezinárodní dopady této akce, protože v jejich domovinách milion mužů chybí, a bude tedy zapotřebí dalších pět tisíc chirurgů, aby v jejich původních domovinách přeoperovali půl milionu žen a dívek na muže. Bohužel to budou neplánované vícenáklady, jejichž úhradu budou postižené státy požadovat na Německu.

Německo však opravdu omládne, a ten špás přece za všechny ty prachy stojí.

                                                                               Antonín Robin

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Robert Brinda | pondělí 16.11.2015 1:24 | karma článku: 17,71 | přečteno: 727x
  • Další články autora

Robert Brinda

Vzpomínka na protistátní puč.

12.3.2020 v 8:26 | Karma: 4,89

Robert Brinda

17. listopad na Národní.

18.11.2019 v 11:38 | Karma: 34,31

Robert Brinda

Elon Musk na Marsu.

17.11.2019 v 11:26 | Karma: 8,24

Robert Brinda

Uže puskali Gavla?

12.11.2019 v 13:37 | Karma: 10,78