Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Moc krásný nápad. Škoda, že všechny Vaše "myšlenky" jsou dávno v našich zákonech obsaženy.  Jak Cimrman - vždy o deset minut pozdě.

0 0
možnosti
VH

Ona je paní Jourová europoslankyní? Od kdy?

0 0
možnosti
HM

Vůbec nic o tom nevíte. Říká vám něco RPSN, reprezentativní příklad nebo předsmluvní formulář? Zjevně ne, jinak byste nemohl napsat tyhle nesmysly. Najděte si na netu zákon o spotřebitelském úvěru, naprostá většina vašich objevů je tam dávno černé na bílém, o tom, co musí být v reklamě, co všechno vám banka i nebanka musí dát na papíře před tím, než uzavřete smlouvu. Pokud si někdo nic nepřečte, podepíše všechno , co mu kdo dá do ruky a pak tvrdí, že nevěděl, jaký je úrok, je to jen jeho blbost. To máte stejné jako ti chudáčci, co musí nezbytně mít nový Iphone, HIFI a kdoví co ještě, napůjčují  si na to, nesplácejí, pak se strašně zlobí, že už jim nikdo nepůjčí, protože jsou jako neplatiči "nezaslouženě" v registrech a půjčí si od šmejdů  z telefonního čísla na nálepce na kandelábru "půjčujeme bez nahlédnutí do registrů, na směnku" a tak dále. Pak se strašně diví, že si u nich exekutoři podávají dveře.

0 0
možnosti
DB

Ano pane, je vidět, že nejste ekonom. Takové nařízení, které by srovnalo banky tak, aby se chovaly tak jak mají, je velmi jednoduché. Stačí nařídit, že banka smí půjčovat klientům pouze za takový úrok, který nepřevyšuje šetřící úrok vyplácený bankou šetřilům DVĚ PROCENTA, A NESMÍ SI ÚČTOVAT ŽÁDNÝ JINÝ POPLATEK.

Tedy banka vám při vkladu vyplatí 4 procenta a když si půjčíte bude po vás chtít maximálně 6 procent.ATP.

Ty banky, které toto zvládnou, zůstanou na trhu, ty statní zkrachují pro neschopnost. Dnes jsou banky vládami uměle udržovány při životě. Důvod je podobný, jako když vládci ve středověku udržovali církev jako další moc ve státě. Jako moc PROTI LIDEM, proti národu, proti poddaným.

Proto dnešní vlády banky podporují a to i z peněz daňových poplatníků. Tím totiž vzniká nedostatek peněz ve státním rozpočtu, a nikdo nezkontroluje, jestli byly peníze kompletně vráceny, a nikdo nezkontroluje do které kapsy šly. A tak se tím obohatí pár jedinců, a jako vždy to zaplatí malí lidé.

Je to systém vládnutí a systém ovládání mas. Banky v tom napomáhají.

Všimněte si, jak se tvoří zákony, které vás NUTÍ mít bankovní konto, případně dvě nebo i tři a jak se snižuje výše platby, kterou smíte udělat v hotovosti. Tak si to dejte dohromady a pak už to víte.

Ekonom.

0 0
možnosti
  • Počet článků 145
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 629x
Jsme Edice Literární klub, jejímž zástupcem je Antonín Robin a jmenovaný vám ochotně zodpoví jakékoliv otázky, adresované na e-mail brsignum@seznam.cz.

Seznam rubrik