HH

Vím, že budu kamenován, ale chodí na Ukrajině děti do školy? Určitě v pohraničí s Polskem, Slovenském, Maďarskem a Rumuskem by to šlo?

Foto

J98a73n 33Š19i90k

11. 4. 2024 19:35

Vidím to úplně stejně jako Vy. Jen se obávám, že to není i většinový názor veřejnosti a nebude na tom společenská shoda. Přibývá lidí, kterým Ukrajinci vadí a mohou za to i politici. Jsem si jistý, že Okamura má jiný názor než Vy a předseda politické strany s největším počtem voličů má zase kohouta, který nemá rád ukrajinské obilí. Ono to totiž dost všechno souvisí.. Hezký den

Foto

Karma. Jsme země která má na výběr vládu šíbra , nebo prázdných gest. Podle toho to u nás vypadá ... ( Pominu fakt, že sbírat za hlaholu podporovatelů na zbraně je fajn, ale v reálu se postarat o živé lidi ? Šup hodit to na kraje , soukromníky..)

Foto

ano, vláda šíbra nebo prázdných gest.. taky to tak vidím... jenom bych možná řekl, že i za tou vládou prázdných gest jsou také často i šíbři... ale tím rozhodně nechci vyzdvihovat šíbra... jsme v pasti... upřímně, pokud nejste ignorant, tak je to frustrující...

  • Počet článků 21
  • Celková karma 17,71
  • Průměrná čtenost 1757x
Zajímám se o dění okolo sebe a snažím si utvářet svůj vlastní názor. Moje myšlení se časem vyvíjí stejně jako můj pohled na většinu věcí.

Seznam rubrik