Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Je potřeba jednou za čas vyhrabat nějakou mrtvolu , politicky ji využít a ukázat jak dříve bylo všechno špatné a teprve nyní kráčíme vstříc světlým zítřkům...

...a běda těm co s tím nesouhlasí a málo se klaní a přinesli malé věnce , s takovýma my - my noví a progresivní demokraté zatočíme !

1 0
možnosti
JT

J66i10r29i 94T89i16c34h19y

27. 6. 2020 16:24

Poznamka k Seattlu: radi tam luza, kriminalnici, lumpenproletariat a anarchiste.

1 0
možnosti
Foto

samozřejmě jde o propagandistický počin, právě Ti, kteří tuto událost připomínají nejhlasitěji, jsou bolševici dneška. Karma R^

1 2
možnosti
RS

Oheň může být dobrý sluha, ale špatný pán. Proto je třeba si dobře rozmyslet, který pod který oheň se vyplatí přikládat a který je třeba hasit.

0 0
možnosti
RM

Trefně řečeno a přesně v to doufám. Je potřeba jasně říci, že tato vražda není jen věcí KSČ(M), ale pokud se někdo vydá ve stopách Marxova komunistického učení, tak na konci je vždy hromada mrtvých.

1 0
možnosti
RS

Prostě je třeba přikládat pod oheň dokud hoří.

0 0
možnosti
Foto

To, co stálo Miladu Horákovou život, tak nebylo potlačení svobody slova, ale bezprostřední pocit nebezpečí další války, které právě vedlo k potlačení svobody slova. Bojovalo se nad Bulharskem, v Koreji, v Pobaltí. na Blízkém Východě, v tomto státu se odehrály tři pokusy o vojenský puč.

2 2
možnosti
RM

A chvilku předtím v Řecku.

1 0
možnosti
MB

Dnešní situace je tragikomická. Agent Bureš se opírá o agenta Falmera. Ten zase dlí na ulici Politických vězňů ! Prostým přemalováním firmy písmenkem "m", se utéci od ostud nedá. Pokud jsou soudruzi názoru jiného - Obnovme i odkaz jednotek SS ! Mazaně je budeme nazývat - SSM ! To by jistotně taky prošlo ! ... :-)

4 3
možnosti
MB

Ivane, ó, jak je to snadné. Tu se přimaluje písmenko, tu se dá mínus a je vymalováno ! Minulost je vyřešená. Majetky, finance od předcházející KSČ si ponechám a tak jsem stranou jinou. Pro jistotu si dám sídlo v ulici Politických vězňů a je to. Já i chápu, že bývalí příslušníci SS se scházejí tajně. U nás ovšem veřejně ? Pak se budu pohoršovat, že mi na barák promítají i nebohou M. Horákovou - To je přece logické , čest . :-)

3 1
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1173x
Jsem programátor/analytik se zájmem o sci-fi, technické vědy a historii.