Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Celé BLM je uměle vyvolané a podporované Demokratickou stranou, levičáky, respektive celou tou novodobou supermultikurtní, korektní bandou, která se nesmíříla s vítězstvím Trumpa a ve jménu tzv. demokracie začala ničit, vypalovat, rabovat. Prostě hnus, který bohužel našel ohlasů v Evropě a už i u nás.

11 0
možnosti
BJ

Kdyby vypukly nepokoje v listopadu 2016, ok. Ale že by se někdo nesmířil s vítězstvím Trumpa, čekal tři a půl roku a pak vyšel do ulic?

0 0
možnosti
ZH

No jo... Tak teď jsem si představil Hornera, jak se dusí zlostí, že vás nemůže otevřeně nazvat neonáckem nebo rasistou. Ze strachu ... že by se za to mohl dostat před soud...

10 0
možnosti
MK

Ten by potřeboval pár facek.

2 0
možnosti
MK

Je zvláštní, že civilizace, která zrušila otroctví, je napadána. Naše civilizace je jediná na světě, která řekla ne, ne otroctví. Otroctví dodnes existuje v asijských a afrických zemích, ale to nikoho nezajímá. Jediné co je důležité je "vina bílého muže"

Asi by se měli mnozí zamyslet nad historií.

Evropani otroctví nevymysleli, ale byli to Evropani, kdo otroctví zrušil. A ne jen v devatenáctém století.

Již v 16 století papež vydal dekret, kde prohlásil, že všichni lidé na světě bez rozdílu barvy pleti jsou svobodni a otrokářství trestal exkomunikaci, což tenkrát znamenalo nejen ztrátu milosti církve, ale také občanských svobod. Mimo protestantské státy, tam papežův dekret neměl dosah. Nicméně i protestantské státy dospěly k tomu, že pokud je rovnost před Bohem, tak nemůže být otroků, mimo některé protestantské církve, trvající na tom, že Bible je doslovné Boží slovo a nějakým záhadným způsobem spadlo na zem.

žil jsem několik let v Kanadě a dodnes tvrdím, zlatí naši Romové anebo cikáni , jak kdo chce. Většina černochů v Kanadě žila na welfare, proč pracovat, když stát platí? Arogantní, nesnášenlivý. Přitom to byla Kanada, která poskytovala azyl uprchlým otrokům z USA.

Ano, občanská válka je osvobodila. Bylo to přesně to, co chtěla Republikánská strana, zatímco Demokraté je chtěli držet v otroctví. Dnes jím demokraté cpou sociální dávky a republikáni jsou ti špatní. A vše začalo v 60 letech....kdy demokraté potřebovali hlasy. Otázka je, žije někdo z těch demokratických politiků v černošské čtvrti?

20 0
možnosti
VG

Souhlas. Bohužel mají tolik lidských či jiných práv, že se s tím nedá nic dělat.

0 0
možnosti
JL

Pane Krejci, vyborny clanek. A hlavne, je zde PRESNE vypsana problematika cernych. Hovorim o USA a ze sve vlastni zkusenosti. Clanek ukazuje take minulost tohoto problemu. Spravne poukazano, ze vyjimka tvori pravidlo. Mnoho vzdelanych cernochu ukazuji presne, jak je mozno dosahnout te touzene rovnosti.

Snad je zde nutne poukazat na jeste jeden faktor tohoto problemu. Spojene staty byly postaveny na zaklade "BILICH" emigrantu. Jejich vzdelani, kultura a tim mysleni byla podle krestanske nauky. Postavena na discipline rodiny prenasena presne k discipline vedeni a vyustila vytvoreni celku, ktery, dodrzuje-li se podstata dana na zacatku, nam dava obraz spravne demokracie. Jeji "spravnost" ukazuje na pristehovalcich jine rasy. Od cinske, asijske, indicke, hispanske a take od mistni indianske rasy.

Zmena tohoto zakladu povede ke konfrontaci. Tento fenomen je dnes svetovy. Tedy ne jen v USA. Bude rust s poctem obyvatel na teto planete.

Toto je muj osobni pohled.

8 0
možnosti
Foto

Děkuji, výborný postřeh a doplnění!

0 0
možnosti
EH

Hezky popsáno. Jsou to hlavně lidé a lidé chtějí "bože dej lehko". Chybí motivace, aby se děti měly lépe, jak to mají Asiaté.

Pak je tu problém majority, která sice chce integraci, ale aktivisté vyžadují zachování kultury a práva na všechno možné. Nakonec z toho je rezignace a v Evropě dávky, aby alespoň byla nižší kriminalita.

2 0
možnosti
Foto

Asiaté se snaží pro děti zajistit lepší budoucnost, aby oni měli zajištěné stáří.

0 0
možnosti
VH

Protože bouřit se je IN!!!

3 0
možnosti
EH

Covidová opatření taky zrovna nepomáhají. Jižanské národy a rasy nejsou naučené se omezovat, pokud celý život žijí ze dne na den.

0 0
možnosti
ZS

Souhlas a karma. R^

Větu - Jen místo nářků, nadávek a násilí musela nastoupit píle, disciplina a touha něco dokázat - do kamene tesat.

11 0
možnosti
JL

Motto pro kazdy narod, pani Svobodova!!!

2 0
možnosti
JH

J39a13n 97H64a60r56v70a54n

17. 8. 2020 14:17

Nikde jsem se nedočetl , zda černoši v USA pobírají nějaké dávky. Kdyby byly dostatečně velké, tak by se jistě nebouřili ;-)

0 0
možnosti
AP

Ale, jistěže by se bouřili. Vždyť soused má nového Mustanga a on ne ...

2 0
možnosti
Foto

Souhlasím a dal jsem karmu.

8 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1943x
Demokracii je nejen nutné bránit, ale také si uvědomovat její nedostatky a hranice. Naší morální povinností je její neustále vyvažování a ochrana proti těm, kteří ji chtějí pod falešnou záminkou její ochrany zničit.

Seznam rubrik