Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Milý , mladý autore. Nebudete věřit , ale český národ má za sebou spoustu zklamaní, prožil a přežil velké množství neštěstí , takže má opravdu spoustu zkušeností a netvoří jej cikání, ti jsou nepoučitelní.. Problémem bývá , že se vždycky v určitých vypjatých momentech národa   odněkud vynoří různí věrozvěstové , kteří nás chtějí poučovat , jak je to , co oni hlásají správné. Povětšinou se nakonec ukáže , že ten , nebo onen věrozvěst  svá tvrzení prosazoval v zájmu někoho a jeho noblesa byla vymyšlená , že lhal , jako když tiskne a z hanbou musí odejít. Ona obyčejná většina se většinou rozhodne správně , ale najdou se někdy vykladači , kteří svojí pravdu podají tak , že většina nepostřehne , že byla obelhaná. Pak se tedy ona většina rozhodne k činu a provede nápravu a ta se určité  menšině nelibí a řve, jak najatá ( kdo ví, možné to je ) a občas se k ní přídávají různí pitomečkove, kteří si myslí , že jejich hodnota , jejich ego bude vyšší. Zpravidla nebude a ještě se při tom škaredě umažou.

4 1
možnosti
PJ

Pane Krejčí, nedramatizujte to. Lidi se prostě nas rali, že na každém rohu na ně vybaf Karel s čírem na hlavě.;-)

12 4
možnosti
Foto

Prosímvás, jak dlouho ještě chcete kňučet a ukazovat světu svoji bolístku? Já zase mám rád pivo Bernard a nikde vokolí ho netočí. A pláči snad?

9 3
možnosti
Foto

Nekňučím a neukazuji svou bolístku, ale vadu na kráse tohoto národa. A budu to dělat tak dlouho. než znovu přijde systém, který mi bude zakazovat se svobodně vyjadřovat

2 4
možnosti
OK

pane kolego ve dvou věcech je nedávná presidentská volba výrazným positivem:

a) 45% voličů odmítlo zemanismus a zejména šlo o mladé lidi - narodil jsem se za komunismu, vím velice dobře, co do mne desítky let, stejně jako do ostatních lidí, cpaly rudé školy, základní, střední, vysoká ai rudá média - nějaký Karel Schwarzenberg? : ...německé jméno, rakouská manželka, aristokrat, katolík, emigrant s dobrými styky s disidenty, emigranty, Israelem a USA, vzdělanec, bohatý starý pán, co nekrade...třídní nepřítel jak vyšitý, těžko si představit někoho s kádrovým posudkem, koho by bolševici strávili méně, než zrovna jeho. Takže pokud mladým vydrží odpor k tomu nejklasičtějšímu komunistickém kádrování člověka, které Zeman předvedl, budoucnosti se neobávám.

b) bylo to poprvé v historií, kdy si Češi volili svého presidenta zcela svobodně a demokraticky, bez zákulisních parlamentních obstrukcí a bez obdobných zásahů velmocí, dokonce mohli volit mezi Zemanem a slušným člověkem, přičemž slušnost v politice vůbec není samozřejmost. Že nakonec volili, jak zvolil, je ryze jejich zodpovědnost, jinými slovy naučíme se, že pokud nadáváme na arogantní, zkorumpované politiky, sami jsme si je zvolili a že stav naší politiky se zlepší jedině tehdy, naučíme-li se vystavit ve vlbách zemanům, paroubkům, klausům, sobotkůma filipům stop.

8 7
možnosti
LC

To se naučíme tehdy, až většina lidí si bude myslet, že je relativně bohatých, nebo alespoň dobře zabezpečených. Jak už jsem psal níže, pokud vláda ničí střední třídu, bude se volit stále více vlevo. Že to dělají vlády levicové je celkem pochopitelné. Že to dělají i vlády pravicové (a pak se diví volebním výsledkům) je mimo rozum.

4 2
možnosti
JD

J94i42ř40í 71D47r59á21č

2. 2. 2013 11:46

Autore, byla to naše první zkušenost z přímé volby prezidenta a zaplaťpánbů za to, že to dopadlo jak to dopadlo. Příště se už poučíme a na tento nový prvek spolu s jeho důsledky (negativní kampaně, rozdělení společnosti na dva tábory ve druhém kole apod.) lépe připravíme. To že jste prvoplánově zbaštil našim převážně německo-americkým nezávislým médiím jejich škodolibý konstrukt Zemana jako hulváta a opilce příliš nesvědčí o Vašem důvtipu. Měl jste raději sledovat předvolební debaty, tam tento člověk docela uměl:-):-)

8 8
možnosti
Foto

Mám-li brát článek p.Krejčího vážně, pak volit nešel a nyní se rozčiluje nad výsledkem. To je jako kdyby Jábr odmítl nastoupit a pak se vztekal na spoluhráče, že prohráli zápas. Takto se nemůžete chovat, pane Krejčí, vždyť jen radíte, jako Brouk Pytlík Rv

10 4
možnosti
JM

Právě že se český národ konečně poučil, že není třeba, aby nám pořád vládka nějaká rakouská knížata, co c vrámci své lidumilnosti svedou tak akorát:

"važila polifka pro ta česka pakáž" ;-D

7 5
možnosti
Foto

A nikoho lepšího, než pan Zeman nebo pan Schwarzenberg jste v závěrečné devítce nenašel? To je smutné...

2 6
možnosti
Foto

Každý to má jinak - Zemana jsem v druhém kole volil, protože je to významný politik 90.let, rozumný levicový politik, který ví, že levice neznamená jen rozhazování, který vyvedl zemi z krize po Klausových vládách a když mohl být prezidentem Klaus, tak ať je to i Zeman, také když Zemana v roce 2003 potopili jeho straníci.

Zas jsem nechápal, proč na prezidenta chce jít Schwarzenberg a pokládal jsem to za nedostatek soudnosti, když na to opravdu zdravotně nemá (špatné mluvení, usínání všude, problémy říct souvislou větu) a i to, že dělá maskota Kalouskovi mi stačí - sám přiznal, že program TOP 09 dobře nezná a zásadně se k němu nevyjadřuje.

9 3
možnosti
KB

Pane Krejčí, lžete, lžete. lžete.Není na na naší politické scéně většího hulváta a burana, než je váš idol Schwarzenberg. Viz http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-politika/162189/schwarzenberg-o-berlusconim-dobu-na-reformy-pros-ustal.html (a jiné výroky o hov..prdel...Ach já zapomněl,sekunduje mu jeho nejbližší přítel a spolupracovník Kalousek:http://www.youtube.com/watch?v=yXDDXLIQAaw

Zděšení spíše způsobilo, že v rozporu s průzkumem veřejného mínění ukazující popularitu vlády na 9%,mohl její místopředseda dostat 45% hlasů voličů.Toto je šokující.Schwarzenberg nese v posledních 7 letech odpovědnost za vše negativní (korupce i v parlamentu,stagnace HDP,"ruská" rovná daň,rozvrat zdravotnictví viz idiotské "regulační" poplatky,jež neregulují,rozvrat sociálního systému viz demonstrace vozíčkářů,rozvrat kultury viz Hanáková,Kosovo..)..je spojený s Topolánkem,Dalíkem,Nečasem,Kalouskem.Tady by nestačily všechny sprostá slova,kdybychom nebyli za estéty.

Jenže nevzdory tvrzením ve vašem blogu jsou Schwarzenerg s Kalouskem většími hulváty než Zeman.

Můžete mi tedy napsat, pane Krejčí, proč se tedy navzdory zřejmým faktům, tady tak ztrapňujete?

13 5
možnosti
Foto

A můžete mi říct vy, kde v článku mluvím o svém idolu Schwarzenbergovi? Z devíti kandidátů jsem si jich šest dokázal představit na hradě, s menšími či většími mouchami, ale všechny přijatelně. Zbylí tři, a mezi nimi i pa Zeman, pro mě byli nepřijatelní

3 7
možnosti
JN

On na to kouká každý jinak. Já jsem jako výstřel do tmy viděl nominaci pana Schwarzenberga a protože se k mému zděšení dostal do finále, nezbylo mi nic jiného než volit pana Zemana, který mě taky nadšením nenaplňuje.

8 2
možnosti
Foto

Měl, nemusel jste volit ani jednoho, když váš kandidát neuspěl. Pan Zeman by potom musel (ač by to spíše bylo zbožné přání) vzít menší společenský mandát daný nižší volební účastí na vědomí

3 5
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1943x
Demokracii je nejen nutné bránit, ale také si uvědomovat její nedostatky a hranice. Naší morální povinností je její neustále vyvažování a ochrana proti těm, kteří ji chtějí pod falešnou záminkou její ochrany zničit.

Seznam rubrik