Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J63a98n14a 70M53a71j13o48v87á

21. 3. 2021 20:03

A víte, že si myslím, že naopak většina lidí si ten rozdíl uvědomuje a tyhle extrémní výkřiky tvoří menšina? Je velmi zajímavé, ale znepokující, to sledovat.

0 0
možnosti
Foto

R^ Ano. Vč. konstatování, že je až nespočet ,,znalců", kterým stačí ke všemu toliko onen gauč , TV, a net;-)

1 0
možnosti
Foto

Net je vlastně spíše cestou k informacím, pokud je správně používán. Problém je spíš v tom, že jim stačí půlhodiny zpráv na Nově a pár článků z Blesku...

2 0
možnosti
PK

Přidám jeden názor jistého pána na jakémsi diskusním Webu:

Co vy na to?

,,Nevím, proč stále situaci chcete dramatizovat. I ministr vnitra J. Hamáček prodělal koronavirus a léčil se podle svého vyjádření známým brufenem. Brufeny mají pro řadu použití dobrou účinnost, a jsou i jiné léky".

0 0
možnosti
Foto

Víte, je to podobné jako s konspiračními teoriemi. Jakkoliv mohou být nelogické, až stupidní, je nesmírně obtížné, nebo vlastně nemožné je zcela vyvrátit. Problémem je právě velice úzký pohled osoby, která jim věří (podpořený kognitivními zkresleními), a nemožnost získat přímé, hmatatelné důkazy. Můžeme se pokoušet šířit osvětu, ale na hloupost jsme krátcí...

1 0
možnosti

R^ Chřipku jsem nikdy nepodceňoval a v posledních letech jsem se proti ní nechal i očkovat. Je ale pravda, že při minulých plošných epidemiích chřipky jsem nikdy nezažil to, co letos s covidem - hodně lidí z okruhu mých známých v nemocnici v těžkém stavu, dokonce několik zemřelých. A to navzdory mnohem drastičtějším protiepidemickým opatřením, než v případě chřipky.

1 0
možnosti
RP

Je zajímavé , shodly jsme se všechny babičky co máme vnoučata tak od 4-9 let co jsme se každý rok nahlidaly naše zlatička z kašlem, rýmou, horečkou a teď pomalu druhý rok nic. Je jasné že decka nechodí do školy ale do školky se celkem chodilo, první a druhé třídy taky a pamatuji se že vnuk byl třeba dva dny v kolektivu a hned začal kašlat. A teď jsou zdraví jak řípa ...až moc.. potřebují školu jak sůl..;-)

1 0
možnosti
Foto

I30v81o 89C70i77l87i17c35h

21. 3. 2021 12:29

Perfektní rozbor R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1943x
Demokracii je nejen nutné bránit, ale také si uvědomovat její nedostatky a hranice. Naší morální povinností je její neustále vyvažování a ochrana proti těm, kteří ji chtějí pod falešnou záminkou její ochrany zničit.

Seznam rubrik