Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

P11e91t69r 83J25a32r50o62š

28. 10. 2015 13:46

Me by zajimalo, jak si clovek s prijmy pres 100mega dokaze odeprit blahobyt. Myslim ze rozhodne nemyslel sebe, ale miliony dalsich nemcu. Koneckoncu jak uz to tak byva....

2 0
možnosti
BP

Pokud se potvrdí to,čeho se obávám,že totiž Německo zase zplodilo Šílence,který způsobí to,že se stane z Evropy jedno velké bramborové pole,tak se Vaši příbuzní už možná nebudou mít kam přestěhovat ...Až tam pojedete,tak tomu strejdovi řekněte,že to deštivo je vlastně krásně s ohledem na to,co je čeká a nás taky ...

2 0
možnosti
VV

Jaksi mi unikaji souvislosti. Münchner Rückversicherung je pojistovna, u ktere se pojistuji pojistovny proti vzniklym ztratam. Vubec uz nechapu proc se jeji Vorstand mel vyjadrovat k problemum s uprchliky.

Uvadite odkaz na komunisticke Novinky s poznmkou, ze clanek je prevzaty z casopisu der Spiegel. Tam jsem ovsem zadny odkaz na ten clanek nenasel.

Muzete mi prosim dat odkaz na ten originalni clanek?

1 1
možnosti
BP

No právě - pojišťovák vidí jenom barák,kterej Vám pojistí,zajišťovák vidí za roh toho baráku ...

2 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 918x
Předseda představenstva Pojišťovny VZP; v oboru působí od roku 1996, kdy se podílel na vzniku a řízení soukromého zdravotního pojištění v rámci mateřské Všeobecné zdravotní pojišťovny České republiky. Je předsedou pracovní skupiny České asociace pojišťoven pro cizince. Vystudoval mezinárodní vztahy, pojištění a zajištění v zahraničí.