Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Řešením je neziskové organizace odříznout od státního cecíku, zůstanou přisáté k evropskému.

0 0
možnosti

Autor je hluboce pomýlený. Tím, že zamezíme vstup imigrantů do systému zdravotního pojištění jim zamezíme vstup do řádného zaměstnání a tím i neplacení daní. Dobrý úmysl s nedozírnými zápornými účinky jako skoro ve všech rozhodnutích nekompetentní vlády. Podle mezinárodních závazků bude těmto imigrantům poskytnuta nezbytné péče zdarma a mnozí právníci si na tom založí výnosné podnikání.

Lidská blbost je opravdu nakažlivá - ta opravdu nevymřela !!!!!

1 4
možnosti

Máme spoustu svých nezaměstnaných, proč bychom měli dovážet další nezaměstnané a nutit zaměstnavatele jim dávat vysoké minimální mzdy? 

Proč bychom měli spotřebovávat své zdravotní pojištění na cizince a tím snižovat úroveň zdravotní péče pro nás? Zdravotní péči v akutních případech a odvoz na další péči do jejich země má za ně hradit jejich stát a když není znám, nemají tu co dělat. To jako v USA bez pojištění si budete nárokovat zdravotní péči?

1 0
možnosti

P68e26t53r 35N32o27v73á58k

8. 8. 2015 14:04

skvěle napsáno R^

3 0
možnosti

Po 9 hodinách od zveřejnění karma 44,59. R^ 

Pak jej raději stáhli z titulní strany.

7 0
možnosti
Foto

"Za první republiky by je sem ani nepustili, za komunistů by je za to zavřeli a dnes si mohou dovolit žvanit takové nesmysly a napadat nás na půdě státní výkonné moci naprosto beztrestně a ještě za to dostávají z různých fondů zaplaceno, to je fakt neskutečné!“

Souhlas ! Výstižně řečeno R^R^R^

9 0
možnosti

Do Kanady houfne jezdili hlavne asiati z USA na bezplatné zdravotni pojisteni. Prokazovali se zdravotnimi kartami svych pratel v Kanade. Proto Kanada zavedla zdravotni karty s fotografiji majitele. Na kolik to ale pomohlo neni znamo.

1 0
možnosti

Ano.

Je to jednpduché nemáme peníze na zdravotní ani na sociální opečovávávání žádných migrantů ani na jejich střežení.

Afrika  produjuje  desetimilionové populační přebytky  rok co rok.

 Kdo se nebude bránit jejich invazi, ten jako sociáně kulturní a etnická entita zanikne. Ekonomický bakrot tomu bude předcházet.

13 0
možnosti

„Společnost začíná být velmi nemocná a iracionální. Dopřávat sluchu takovým blábolům na tak vysoké platformě je něco neuvěřitelného a deprimujícího. Za první republiky by je sem ani nepustili, za komunistů by je za to zavřeli a dnes si mohou dovolit žvanit takové nesmysly a napadat nás na půdě státní výkonné moci naprosto beztrestně a ještě za to dostávají z různých fondů zaplaceno, to je fakt neskutečné!“

- Co dodat? R^

16 0
možnosti

V demokraticke zemi byste po uverejneni tohoto clanku uz do kresla vykoneho reditele VZP uz nikdy neusedl.

3 36
možnosti

Proč ne? I demokratická země hájí zájmy svých občanů, ne cizinců.

Českého občana bez dalšího v žádné cizí zemi také zdarma neošetří!

32 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 918x
Předseda představenstva Pojišťovny VZP; v oboru působí od roku 1996, kdy se podílel na vzniku a řízení soukromého zdravotního pojištění v rámci mateřské Všeobecné zdravotní pojišťovny České republiky. Je předsedou pracovní skupiny České asociace pojišťoven pro cizince. Vystudoval mezinárodní vztahy, pojištění a zajištění v zahraničí.