Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KA

krabi

18. 2. 2009 22:25
demagog nebo prostě blb ?

Tpolánek a Kalousek vždy říkali a říkají, že nám nehrozí finanční krize tj. krachy bank. Pokud mluvíte obecně o "krizi" mluvítze o něčem úplně jiném. jen si kladu otázku zda jen propagandistický kecáte nebo tomu "upřímně" nerozumíte..U socanů si člověk není nikdy jist....

Je opravdu hnus, jak se šibalové zase třesou na miliardy dotací, pobídek směrované speciélně socanským "přátelům"  do bordelů, kakaových plantáří a 5hvězdičkových hotelů, kam dojíždí paroubek na kaviár se svojí milkou. A ještě větší hnus je ta korupce  malých vyžírků, za cizí peníze.

Kolik dají "sociálně potřebným" miliardáři a milionáři "se sociálním cítěním" Zgarba, Duričko, Kočka, Gross, kakaoBob..nosí přeci u sebe v prkenici miliony..

0 0
možnosti
H

Holdes

18. 2. 2009 15:41
Tak to už je fakt hustý

Pane Šestko, to co jste napsal snad nemůžete myslet vážně.Pokud ano, tak bych doporučoval nějakou terapii, pokud ovšem něco na tento druh nemoci zvané ČSSD existuje. No, ale předseda řekl: Hele tak tam něco napiš, hlavně nás pochval. Nikde jste ještě ovšem neřekli, kde na ty Vaše úžasné představy vezmete.

Předpokládám, že neušetříte při výběru daní Vaše exkolegy pány Grose,Krause ba ani majitele hotelů a nevěstinců - to bude velmi pěkný přínos do Vámi /doufám, že to nikdy nenastane/ řízené státní kasy. Pak za to nakupte v prosinci rohlíky a koblihy/pouze české/ a rozdejte spravedlivě - tedy každému občanovi z této Vámi zničené republiky.

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

18. 2. 2009 15:32
V Bruselu můžu brát víc....

;-D

Je pěkné si přečíst takovýhle předvolební leták a vidět rozesmátou tvář, chrochtající radostným očekáváním přeplněného koryta. Úplně jsem u toho dostal chuť na ovárek. :-P

A hlavně nezapomenout na křen. ;-)

0 0
možnosti
JA

chytryhorak

18. 2. 2009 15:30
O tom

jaká je situace v Parlamentu nejlépe svědčí váš dementní příspěvek. Za tyhle bláboly vás sexy mozek Paroubek a vůdce Ráth postaví třeba i na 5. Držte se !!

0 0
možnosti
W

Wolf778

18. 2. 2009 15:21
Bóže můj, oni na to snad mají

od Paroubka befehl - pište na blogy a do kolečka jako tajtrdlíci opakujte, že Kalousek přece tvrdil, že nám krize nehrozí...

 

On měl naprostou pravdu, naše banky se naštěstí nestihly po krk zahrabat do různých pochybných pákových investic tak jako ty na západě, takže je teď zaplať pánbůh nikdo nemusí znárodňovat. Že díky masivnímu propadu poptávky dostane naše ekonomika ránu, o tom nikdo soudný nepochyboval.

 

Ale kolovrátky Gajdůšková, Rafaj, Seďa a Dušek si holt budou mlít svou... Rv

0 0
možnosti
AS

pralinka_rumova

18. 2. 2009 15:40
Re: Bóže můj, oni na to snad mají

Jejich problém je, a nejen jejich, často i novinářů, že nerozlišují finanční krizi a ekonomickou recesi. Nojo, ekonomičtí odborníci...já jsem jen blbá účetní, ale počítat umím líp než tihle "na povel" kritici vlády.

0 0
možnosti
V

veskawesi

18. 2. 2009 15:16
Kdyz my ale opravdu jsme stale ostruvkem

podivejte se na fakta a ne na propagandu CSSD. Financni krize, ktera v dobe vyrceni slavne ostrovni vety cvicila svetem se nam uplne vyhnula. Nastesti. Pocitili jsme velky pokles poptavky po nasem zbozi ze zahranici, ale systemove jsme na tom dobre. Jen se proste venku nenakupuje, s tim zadna vlada nic neudela (nebo nekdo z nas umi donutit nemce aby zase zacli nakupovat?...asi tezko)

co tedy musi vlada udelat? utahnout penezovod a zmirnit dopady poklesu vyvozu. nic vic nic min. Dokud se zase nezacne nase zbozi kupovat, musime se jen co nejmene zadluzit (male zadluzeni je nasi nejvetsi vyhodou, podivejte se jak dopadli staty s velkym dluhem)

Takze CSSD sice muze na sve brebty nachytat par prostacku, ale ti zahy zjisti, ze CSSd zadne zazracne reseni neprinasi...leda tak zazracne velke zadluzeni

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

18. 2. 2009 15:10
Hmmm, Kodex bloggera si přečtěte

6. Politici a blogy

Pro politiky a veřejně činné osoby platí na blozích tato čtyři rámcová pravidla:

1. Je to váš osobní blog. Nepatří do něj oficiální prohlášení, logo strany, volební slogany ani tiskové zprávy. Patří na něj vaše osobní názory, komentáře a postřehy.

2. Poskytujeme vám prostor na vašem osobním blogu na serveru iDNES.cz. Uveřejnění na hlavní straně blogu iDNES.cz není nárokovatelné a závisí výhradně na tom, jak zajímavé budou vaše články připadat provozovateli.

3. Pokud ....

0 0
možnosti
DM

DaM

18. 2. 2009 14:57
Nejhorsi na tom je ...

... ze ten Dusek tomu fakt veri. Hruza :-/

0 0
možnosti
N

Nika.meil

18. 2. 2009 14:55
Z Bruselu zmůžu víc....

Komukoliv z ČSSD nevěřím ani nos mezi očima...natož cokoliv jiného. Bohužel....

0 0
možnosti
JP

Zelenej Raul

18. 2. 2009 14:55
Ale kdeže...

Ale mnohem víc si tam vyděláš ;-D

0 0
možnosti