Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

motylek_02

10. 9. 2009 6:58
hehe

mate dobre hlasky: az se budou resit znameni, tak se asi neudrzim .... ja jsem ryba, ty 75B ;-D;-D;-DR^

0 0
možnosti
JP

Jesuslives

9. 9. 2009 19:10
n1

Věta: "Sice byla vegetariánka, ale nikdo není dokonalej".

Chlape, já po přečtení pár příspěvků ani nevím, jestli Vám mám popřát, ať konečně najdete tu pravou. Obávám se, že by místní blog byl o mnoho mnoho chudší.

0 0
možnosti
ZK

SID09

3. 9. 2009 5:50
Člověče

to není možný, aby chlap měl takový problémy s ženskýma. Není chyba taky někde u vás ? Nepřitahujete nějak k sobě jen ty postižený ? !!?8-o ;-D

0 0
možnosti
A

Albert.Pes

31. 8. 2009 12:20
Dobře Vy!

R^

0 0
možnosti
RG

eizoeizo

31. 8. 2009 11:39
Co si to pořád vybíráte za typy?

V minulém článku ty "Vaše" ženy laškovaly s erotickodusnými fotkami, teď zase horoskopačky...

No fuj.

Buď máte neskutečnou smůlu nebo je ta chyba ve Vás.

Přitom píšete dobře, připadáte mi zajímavý a i pohledný.

Hm.

0 0
možnosti
R

RobertCZ

31. 8. 2009 11:43
Re: Co si to pořád vybíráte za typy?

Já si je přece nevybírám, beru to popořádku ;-D

0 0
možnosti
MP

admiral666

31. 8. 2009 11:30
vyklad karet ale je veda :)

A to rovnou ta zminena psychologie. Vzdyt to neni jen tak nenapadne vyslechnout cloveka a ziskat z nej jeho sny a obavy, aniz vi, ze to rekl a pak to pouzit pri "vykladu" z karet. Je to podobne zneuziti socialnich ved jako politika. ;-D Mnozi to ale zvladaji intuitivne.

0 0
možnosti
NB

j@ck

31. 8. 2009 10:52
celkem zabavny clanek

jakmile zenska zacne o horoskopech, tak vim, ze je konec, ze nemam co docineni s normalnim clovekem, ale s nekym zcela hloupym :-)

0 0
možnosti
R

RobertCZ

31. 8. 2009 10:56
Re: celkem zabavny clanek

Já znám snad jen dvě ženy, které nevěří na tyto blbosti. S jednou jsem se rozvedl a druhá je vdaná. Jo, a třetí je moje maminka. Když nebudu randit se ženskejma, co věří na horoskopy, budu se muset přeorientovat na chlapy. Jen prosím ať aspoň znají míru.

0 0
možnosti
V

viveka77

31. 8. 2009 10:51
Jak to, že zase nic

Máte přece rande s tou hezkou pokladní :-)

Ráda čtu Vaše články, jsou čtivé, humorné, mají moudrost i nadhled.

Jen co se týče reálu si myslím, že kdybyste to přestal furt řešit, vyřešilo by se to samo. Jako že byste Ji někde normálně potkal.

Jo a důležité není vnitro, ale nitro ;-) Hodně štěstí. :-)R^

0 0
možnosti
KA

karel60

31. 8. 2009 10:58
Re: Jak to, že zase nic

Vás nezajímá trestní rejstřík partnera? ;-)

0 0
možnosti
RS

Zylbrsztajn

31. 8. 2009 10:41
Každý se jednou spálí ..

Každý se jednou spálí, chápu tě, byl to šok, a chvíli se z toho vzpamatováváš. Dobře, že ses z toho tady vypsal. Přečetl jsem si to s potěšením, že v tom nejsem sám.

I mě se to stalo, když jsem bloumal webem a hledal nějakou, se kterou by mi bylo dobře. A taky jsem narazil na čarodějku. Co jednu čarodějku, hned na dvě za sebou!!! "Eli lama sabachtani!" Ta prvni měla přes metrák. Dbala o sebe, ale jinak než se mi to líbí. Odbornice na bílou i černou magii. Čarodějkou se už narodila. Ty jsou ty pravé. Ty, co se to naučí později nejsou pravé "čarodky". brrrrr. To kafe stálo 55 korun českých. Nejdražší kafe v mým životě.

0 0
možnosti
RS

Zylbrsztajn

31. 8. 2009 10:44
Re: Každý se jednou spálí ..2

A teď tě utěším. Jen dva týdny po tom fiasku, jsem měl další rande. Byla hubená, měla tmavé vlasy v divokém vrkoči a divý, pichlavý pohled. Z kabelky vytáhla můj horoskop. Ještě se zeptala na hodinu a místo narození. Seděl jsem tam jako opařený. "Ach Bože můj, už zas? Co jsem komu udělal?" Když vytasila druhý papír s numerologickým rozborem mého jména, bezeslova jsem se zvedl a šel jsem, kam mě nohy nesly. Neměl jsem v záloze žádné telefonní číslo, žádné zrzovlásky jako ty.

Ten den bylo jednou mojí útěchou pivo. 

Dlouho jsem pak žádnou nepozval na rande.

0 0
možnosti
H

Hmmhator

31. 8. 2009 10:34
Mas recht,

a jeste horsi je kdyz je pekna.S jednou jsem to zkousel... byla nadherna, tak jsem ty blaboly prekousl, zacala navic nenapadne, horoskopy, karty... fantasticky jsme si popovidali o tarotovych kartach, nevedela o nich absolutne nic (tedy o vyvoji, symbolice figur), ale verila ze maji magickou moc a ze se z nich da vestit... byla velice pekna(jsem holt ten ubozak pro ktereho je vzhled dulezity), tak jsem se s ni sesel znovu a pomalu se to i nekam zacalo rozvijet... jenze pak to rozbalila... a to uz neslo.Krystaly, cakry, vibrace, energie, duchovni cestovani, spousta psychoblabolu... to co me ze zacatku prislo zabavne, se stalo unavnym.Pak trapnym, obtezujicim a nakonec nebezpecnym, to kdyz zacala o sve pravde presvedcovat meho souseda, pracovnika CERNu.Dival se dost zvlastne jeste rok po te.Nejhorsi je, ze po sexualni strance to, i pres velke mnozstvi literatury kterou precetla, zadna slava nebyla... porad mela nejake zabrany.

Takze se tesim na dalsi dil :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 53
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4010x
Po nějakých 15ti letech manželství jsem se rozvedl a zjišťuji, že najít další manželku není tak úplně jednoduché - ani když se to dělá intenzivně a vědecky přes seznamky...