Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

cirrat

18. 2. 2010 13:54
elegantní :)

(Zbytek diskuze vynechávám, už jsem se je na iDnesu naučila nečíst - zbytečně mi kazí jinak celkem pěkný den)

Jako první zatočte s časopisama, jinak se budete divit. Kamarád pracuje v kině a občas mají veselice pro dámy nebo pro školy. Tuhle přitáhl Top Dívku a za mohutného vytí smíchy předčítal:

"Proč jsem tak odporná? - Josefína, 13 let; "Pomoc, proč jsem ho podvedla? - nějakéjméno, 16 let; "Cloumá mnou přemíra citů" - nějaké jméno, 13 let, a podobně

Takže pozor na tyhle - kosmetiku a módu, do toho si stejně žádná ženská, ať velká nebo malá, kecat nenechá, tedy pokud má sebevědomí v pořádku, ale důležité je, odkud nabírá ostatní informace :-)

Takže snaze zdar a časopisům zmar ;-)

0 0
možnosti

RobertCZ

18. 2. 2010 14:02
Re: elegantní :)

Jo, zatím jsem s ní četl jen Witch a to ještě docela šlo. Teď se připravuju na Bravíčko, sbírám síly... :-)

0 0
možnosti

dividedbynull

17. 2. 2010 23:33
Porušení kodexu diskutéra

Porušení kodexu diskutéra je spíše uvedení mého jména, které Amalka100 neznala. Já taky neuvádím její.  A vážně nežárlím. Klidně si ho nech. Můžeš. Ze srdce ti ho přeju. A to, že Robert šel na trh .... to je zřejmé z celého jeho blogu aspoň částečně. Já to ustojím. Ale je krásné pokud Robert manipuluje tak, že předává jména. Jen on zná moje jméno!

0 0
možnosti

dividedbynull

17. 2. 2010 23:35
Re: Porušení kodexu diskutéra

pro informaci. Na mobilu mám jiný nick než na pc. není v tom, žádný záměr ani úskočnost. Jen jsem nějaký čas byla bez pc a to je důsledek.

0 0
možnosti

pucek

17. 2. 2010 22:42
Chování

Chování Roberta je asi tak stejný, jako když napsal do jedné diskuse, že jako podnikatel je jednou nohou v lágru. Nechci napsat silná slova, ale p... by se tam během první hodiny. Narozdíl od něho, který má v rodině soudkyni z lidu právě z 50. let - to mi sám napsal, vím o lágrech o hodně víc. A takový člověk mi měl zlomit srdce, prosím Vás, pokrytců je tu už hodně i tak.

0 0
možnosti

Hroznej puberťák

17. 2. 2010 22:14
No.

Tak jsem docela zvědavej, jak velká část téhle diskuze se dožije rána ;-D

0 0
možnosti

pucek

17. 2. 2010 22:36
Re: No.

Víte, že už mi to začíná být jedno? Snaha byla. Pokud ze mně někdo bude dělat blázna nebo zhrzenou milenku, přežiju to, není o co stát. Sama sobě si říkám, dle jeho vzoru žab, že jsem ropucha, a vůbec mi to nevadí. Radši tisíckrát ropucha. Ale šaška ze strany Roberta ze sebe nechat nedělám. A pokud je to jedno ostatním, nic s tím nenadělám, je to jejich věc. Zpověd lze najít v googlu pod RobertCZ. Originál mám uložený. Já mu foukat bolístku nebudu - narážím na ty soustrastné emaily.

0 0
možnosti

adibla

17. 2. 2010 22:08
?

Řekla bych, že strávit s Robertem noc Vás asi nikdo nenutil. A jestliže jste se tak rozhodla, vzala jste jako dospělý člověk na sebe i to riziko, že se můžete nakazit. A stejné riziko nákazy na sebe přeci bral i Robert . A jestli použít ochranu nebo ne je opět záležitost obou partnerů. Je velmi snadné někoho obvinit a očernit a Vy to děláte  veřejně.  Nedivím se, že některé příspěvky byly smazány. Očistit člověka už totiž tak snadno nejde. To, že tento svůj problém řešíte tady přes diskusi a oháníte se soukromými maily, které jste si s Robertem psali, to vypovídá spíše  o Vašem pokřiveném charakteru.

Vím, jak dokáže bolet zlomené srdce, ale já osobně bych se to snažila řešit s větší grácií.

0 0
možnosti

pucek

17. 2. 2010 22:30
Re: ? Milá Audible

Větší grácie tu bohužel byla před tím, ale byla smazána. Nebyla tam uvedena nemoc, snažila jsem se být v max míře decentní. Robert se nenakazil ode mne, ale já od něho. Vím to na sto procent. A nelžu. Nejsem takový hazardér jako on. O jeho chování jsem se dozvěděla až z jeho zpovědi, kterou nepublikoval. Máte-li zájem, ráda Vám jí pošlu. Pro mne to byl šok. A určitě bych s ním, vědět tohle nespala. Zlomené srdce nemám, a veřte, přečíst si tu zpověď (mj ji četla i jedna z VIP a taky byla dost púřekvapená, jak jsem pochopila z její reakce) tak pochopíte, že zlomené srdce opravdu nemám. nebo si myslíte, že člověk, který Vám napíše cituji:" Teď jsi se mne vážně dotkla, okamžitě se mi omluv, nebo už si nebudeme psát," stojí za zlomené srdce? Tenhle email mám taky. Vlastně mám všechny, a je to úplně jiný obrázek než tady. Ale tohle jsem nechtěla. Robert prostě hazarduje. Kdyby hazardoval sám se sebou je mi to jedno, ale pokud vedle žen, se kterými se schází, má i trvalé milenko-kamarádky.

0 0
možnosti

Ježikača

17. 2. 2010 21:40
CHI,

bota dobrá, to mě pobavilo. a zkusil jste dítě naučit vařit krupičnou kaši? to obvykle zvládnou, chutná jim, takže ve výsledku vy ušeříte práci, oni jsou hrdí a trávíte čas SPOLU

0 0
možnosti

pucek

17. 2. 2010 20:46
Roberte

Nevim, jak se ti podarilo administratory presvedcit o tom, aby prispevky byly smazany. Mohou me kontaktovat pres email pokud maji problem. Pravda - pred mesicem jsem ti psala o podezrení me lekarky. Pravda - ty si se zmohl jen na dej mi vedet jak to dopadne. Pravda - chtela jsem ti je rict mezi ctyrma ocima. Pravda - jsi srab prijet, tusil si jak to dopadne. Tvoji promiskuitu doklada i zpoved, kterou jsi mi poslal z tveho firemniho emailu. Mam ho porad! Pravda - vysledky jsem ti napsala. Pravda - po tydnu jsem zjistila, ze si nikomu nic nerekl. Je to na smazani? Kdyz nekdo varuje ostatni, protoze tenhle pan se k tomu nema? Vse lze dolozit!

0 0
možnosti

Hroznej puberťák

17. 2. 2010 20:30
?

Nezmizelo tu náhodou něco? Ale hodně drsně, není to vidět ani ve smazaných příspěvcích...

0 0
možnosti

pucek

17. 2. 2010 20:48
Re: ?

Pokud tu neco zmizelo tak jen schopnost byt slusny a odpovedny!

0 0
možnosti

cenzorův milenec

17. 2. 2010 12:25
co?

Co kdo má proti bárbínám? V hračkářstvích se najdou mnohem horší věci (z mého pohledu).

A vůbec, bárbí existuje na trhu několik desetiletí a nezdá se mi, že by generace dívek, co si s ní hrály, byly nějak postižené. A že se bárbí kritizuje? ,nu vždyť vypadá k světu - prsatá, blonďatá, dlouhonohá - ta se asi "alternativním" matkám moc nelíbí už z principu ;-D  ;-D

0 0
možnosti

admiral666

17. 2. 2010 12:28
Re: co?

"a nezdá se mi, že by generace dívek, co si s ní hrály, byly nějak postižené" - jed se podivat do prahy na ty davy zmalovanych stetek potacejicich se na kozackach Rv

0 0
možnosti

honda_mrkos_pajdusakova

17. 2. 2010 11:26
"Když jí budou takto gumovat mozek... "

Nechápu. Kdo jí bude takto gumovat mozek? Negumuje jí mozek náhodou ten, kdo jí tyhle nesmysly kupuje? 4letá holčička si to asi sama nepořídila. Obecně spousta dosplěých (převážne matek) hudruje, jak je to ošklivý a kdesi cosi, a přesto to těm dětem koupí. Proč, proboha? Děti přece vychováváme k obrazu svému, snažíme se jim předat svoje estetické a rozumové vnímání světa, tak proč jim pořizovat něco, co sami považujeme za nevkusné a hloupé? Samozřejmě, děti přijdou s tím, že tohle viděly u kamarádů nebo ve školce a že to chtějí taky. V naprosté většině jim stačí jednoznačně vysvětli, že za věc, kterou považuji za hnusnou a neužitečnou, utrácet peníze nebudu.

A s tím oblíkáním a převlíkáním je to podobný - to holky nemají vrozené, ale odkoukané odmalička od matek, denodenně řešících, že nemají co na sebe... :-)

0 0
možnosti

Poslední Czarnian

17. 2. 2010 12:12
Re: "Když jí budou takto gumovat mozek... "

Autor je rozvedenej, takže možná její máma?

0 0
možnosti
  • Počet článků 53
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4010x
Po nějakých 15ti letech manželství jsem se rozvedl a zjišťuji, že najít další manželku není tak úplně jednoduché - ani když se to dělá intenzivně a vědecky přes seznamky...