Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak se příště více snažte u voleb.

Ostatně kdyby se Fiala nešprajcoval, mohla být ODS ve vládě a třeba by dnes byl Fiala premiérem (nedej bóže, protože je to mluvka bez vize). Všechno je vždy důsledkem řetězce událostí.

0 0
možnosti
PK

Pokud chcete v čele vlády slušného člověka,můžete mi řící kdo to bude...?

2 0
možnosti

Expremiérka Nagyová!;-D

1 0
možnosti
Foto

Zamysleme se nad transparentem Krim za Krym. Z pohledu invence O.K.. A tak dál. Nositel transparentu by chtěl premiéra poslat do kriminálu, protože poslal jeho nemocného syna s pečovatelem na výlet do Ruska, včetně Krymu. Víc pravdy o tom nikdo neví a přesto to někomu stačí, aby žádal uvěznění Babiše. Tak tohle má být ta demokracie? Bez vyšetřování a bez soudů? Ale to si netroufli ani komunisté. To je praxe ulice s Kadáffim v Libyi a v Rumunsku s Ceaušesku.

3 4
možnosti
VN

Viděl jste někdy nějakou demonstraci v západní Evropě ? Transparent Krim za Krym je nicotnost... Tady parta blbců viní policii , že nic nedělala , pokud někdo v průvodu nesl šibenici se sloganem , že mafie patří na šibenici a nikoliv do vlády..bez jakéhokoliv jména. To na demonstracích takové AFD v Německu se běžně nosily šibenice na kterých se houpala figurka Merkelové...

1 0
možnosti
Foto

Je zajímavé, že demokracií se nejvíc ohání ti, kterým nejvíce vadí a ve svých projevech ji popírají - viz tento blog.

5 4
možnosti
Foto

a protože se mému tvrzení z pohledu faktů nedá nic vytknout, tak čím víc minusů, tím víc je pravdivější.

2 1
možnosti
LA

Viděl jsem jednou pokorně sedět pana D. Kroupu v jednom pražském kostele. Snad se modlil. Byl to ale katolický kostel. Ano, tento tzv. filozof z Ústí n/L, který nikdy žádnou filozofii nedělal a teď se tam přes kamarády přiživuje, pokrytecký a lživě veřejně hanobí soudruha Babiše. Vadí mu, že předsedou vlády není jejích člověk, třeba ze zločinné ODA, kde on byl dlouho členem... To, že prezidentem ČR je nějaký soudruh Zeman, spolupráce s StB, krycí jméno MAN, to že předsedou Senátu ČR je soudruh Kubera (před ním soudruh Štěch), oba bez vzdělání, členy mafiánských politických stran ODS a ČSSD, že předsedou Ústavního soudu asi do smrti je soudruh Richetský, kamarád soudruha Zemana, našemu Kroupovi vůbec., ale vůbec nevadí. Pan Kroupa je neskutečný farizej a zřejmě i rasista, protože mu AB vadí také proto, že je cizák... Hanebné, pro jednoho človíčka, Bartoši, pardon, Kroupo...;-O[>-]!!

6 1
možnosti
VN

Blbost. Je třeba rozlišovat. Něco jiného je , pokud někdo vstoupil do strany v roce 1968 , aby z ní v roce 1970 vystoupil či byl vyhozen. Něco jiného je , pokud tamhle v osmdesátých letech přišli soudruzi za dobře pracujícím referentem a řekli mu , že má na víc , ale musí vstoupit do KSČ. Tak Pepa vstoupil a stal se vedoucím kanceláře. Kdyby nevstoupil, mohl skončit u lopaty , pokud by se to nějakého mstivého soudruha to jeho odmítnutí dotklo. No a pak máme úplně jiný level. Rodiny , odjakživa spolupracující s rozvědkou jak českou , tak i zahraničními , kterým bylo umožněno úplně vše. Studovat na prestižních školách v kapitalistické cizině , pracovat tam , dlouhodobě žít a užívat , bez omezení cestovat po světě. No a je jasné a logické, že za tak luxusní život museli platit a možná , že určitým kruhům musí platit do dnešních dnů..

Takže, byl-li někdo řadovým členem KSČ , je mi to celkem jedno. Byl- li agentem STB , jedno mi to není. A pokud se takový člověk stal předsedou vlády , vnímám to jako vrchol absurdity. Se Zemanovým členstvím v KSČ žádný problém nemám. Mám problém s jeho chováním , arogancí , nadutostí a jeho příklonem k Rusku a Číně...

2 3
možnosti
VN

Lidi musí procitnout a uvědomit si tu blbost jakou dělají , když volí takovou kreaturu. To nezařídíte ani demonstracemi , ani projevy politiků let minulých..

A všechno chce svůj čas. Až příroda zapracuje a na hradě bude sedět někdo jiný, až se po ekonomické stránce nebude dařit tak dobře jako se daří dnes, bude politická konstalace v této zemi úplně a úplně jiná... Jenom se obávám toho , aby Babiše nenahradil někdo ještě mnohem horší , než je Okamura...

3 3
možnosti
MC

Vy ani snad nevíte jak jste se s tím nadpisem strefil. Přesne tyto slova v 48 pronesl Gotwald když se vrátil od Beneše z Hradu. A ejhle, po 70 letech to samé pronese signatář Charty 77. Hodně úsměvné ale i běhání mrazu po zádech.

1 1
možnosti
BM

A přitom nám demonstrujícím nejde o nic tak velkého. Vůbec nepopíráme vítězství ANO, premiérovi nezávidíme jeho úspěchy a peníze (bůhvíjak nabyté). Chceme jenom jednu maličkost. Mít v čele státu slušného člověka bez úhony, který bude šéfovat slušné vládě.

Zdroj: https://robertbartos.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=688234

Za tou údajnou maličkostí kterou chcete se toho zkrývá mnoho. Stačí zapřemýšlet.

1 3
možnosti
ES

V politice nemůže být slušný člověk. Kdyby tam vešel tak ho ti vlci hned sežerou.Tam musí být a je na svém místě právě ALFA vlk Babiš který se těch ostatních vlků nebojí a sežrat se nedá,naopak on sežere je a toho se právě oni bojí a proto ho chtějí z funkce ALFA vlka odstranit aby mohli dál krást a být přicucáni k našim penězům .

1 0
možnosti
Foto

Ale právě toto je základním svědectvím, že demokracie v naší zemi existuje. Jakákoliv zábrana v tomto směru, že jde o diktaturu:

Je až neuvěřitelné, že moji spoluobčané si mohli zvolit hnutí, které vlastní a kterému šéfuje člověk, prokazatelně vedený ve 12 svazcích StB, člověk trestně stíhaný pro podezření z podvodu, člověk, který zřejmě maří vyšetřování, který je v obrovském střetu zájmu a který k českému národu promlouvá husákovštinou

Zdroj: https://robertbartos.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=688234

2 4
možnosti
ES

Nás opravdu ale opravdu nezajímá kde byl náš premiér vedený před 40 lety. Nás zajímá pouze to jak dělá svoji práci pro ČR teď a tu dělá dobře.Jestli je z něčeho podezřelý tak je podezřelý právě proto že svoji práci dělá dobře a šlape těm klíšťatům kteří jsou léta přisáti na naše daně na paty. Oni ti klíšťata se jen tak od cucání peněz nenechají odstranit a budou dělat všechno aby mohli dál cucat a použijí k tomu všechny jim dostupné zbraně a lety nabité kontakty.

1 0
možnosti
RB

Autore a po včerejšku jich má ještě daleko daleko více.. Tak se neptejte jak je to možné a zamyslete se nad sebou. a vzkažte svým idolům (Pospíšil, Kalousek, Fiala), že někdy je mlčeti zlato. ;-)

11 2
možnosti