Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nikoho ale nemůžete nutit zůstávat v NATO a EU: A pokud tak nebude chtít většina, nemůže ji menšina diktovat. Ten většinový nesouhlas se stejně nějak vyjeví, i kdyby referendum nebylo vůbec povoleno. A projeví se právě v momentu nějakého silného vnitřního konfliktu. Bez ochoty většiny obyvatelstva odhodlaného dané teritorium bránit nemá smysl toto teritorium bránit.

1 0
možnosti
Foto

To by vedlo k občanské válce. Jednodušší je v daném případě obyvatelstvo rozdělit - kdo chce být v EU, zůstane v západní části republiky, kdo ne - tam je Nerudovský problém - kam s nimi. Protože - na západě EU, na severu EU, na jihu EU, na východě EU. A pár dalších tzv. postkomunistických států (Albánie, Moldávie etc.) o vstup do EU usilují.

Jediná záchrana pro tento lid by bylo vytvořit komunistický skanzen, který by se stal světovou atrakcí a tím pádem by se ekonomicky vyšvihl na úroveň Švýcarska.

4 0
možnosti
VV

Ony ty Kavarny byly vraceny puvodnim majitelum, nebo si je sprivatizovali take predsedove zavodnich vyboru KSC?

3 0
možnosti
PK

Češi sice dost věří na zázračné vůdce ale partaje musí mít především lepší programy a osobnosti aby Babiš padl. Ale když nabízejí jen Antibabiše, Antizemana, max. zrušení EET, TOP navíc přílišné poklonkování Bruselu - tak to je dost málo.

2 0
možnosti
JH

J55a95n 10H37o61r39a

9. 2. 2018 20:04

... a není zrovna na příkladu Babiše krásně vidět, že volby nevyhrávají programy, které nikdo nečte, ale populistické všechnosliby a strašení?

2 0
možnosti
BM

Voliči rozhodli a oni (kavárníci) to nehodlají repektovat. Tisíce výmluv kdo volil toho a kdo zase onoho. A rozhodovat by podle nich měli jenom bohatí a vzdělaní. A jak to potom může dopadnout? Neříká se že kdo nezná historii je na nejlepší cestě si ji zopakovat? Tak pozor!!!!!

2 2
možnosti
RB

Pane Malý,

jak jsem psal, kavárníci to respektují, akorát jsou zděšeni, kam to všechno může vést.;-O

2 0
možnosti
MB

p. Hasníková, KSČ není zavedená, ona je povedená. Sdružuje stále 2/3 původních členů. Ti ,byli Zákonem označeni za opovrženíhodné a zločinné. Tedy si přimalovali písmenko "M". Už jenom zbývá aby bývalí členové SS to udělali taky ! Opět by bylo SSm. Co na to říkáte ? ... Povedené, že ... :-)

9 1
možnosti
RB

Milý kolego,

to se Vám povedlo, pěkně jsem se zase jednou zasmál. Díky a zdravím. RB;-D

0 0
možnosti
EH

V čem je KSČM nesystémová nebo hned antisystémová? Že nebyla od 1990 ve vládě, protože s komunisty se každý bojí? V čem je méně zavedená než ČSSD?

Proč uměl Babiš naslibovat víc než ostatní strany zaměřené na chudé?

"Kavárníci" nebudou spokojeni nikdy, protože chudých je víc, doba Klause a nadšení z privatizace je pryč a šanci uspět mají levicové a protestní strany.

0 14
možnosti
MV

No jo... von je únor, že?

7 0
možnosti
MV

Jasně. Stručně. Aktuálně. A slušně. Diky za blog.

15 0
možnosti