Diskuse

Bude se mazat

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Svoboda slova buď platí, nebo ne.

0 0
možnosti
Foto

Ano, ale ne každého slova. (Neslušného, prolhaného, pomlouvačného, zlého...) Jsem proti cenzuře, užili jsme si jí už dost, ale i proti zneužívání svobody projevu. Na ulici také nemůžete pokřikovat a urážet kde koho na potkání, jak se vám zlíbí. Všíchni lidé nejsou bohužel slušně a vychovaní. :-/

0 0
možnosti
TT

Asi jste to chtěl podat vyváženě, fakt je ale ten, že jako práskači vystupují jenom různí pokrokoví lidé aneb levičáci.

2 0
možnosti
Foto

každá mince má dvě strany a každá vymoženost se dá zneužít

0 0
možnosti
ZJ

Tak se mi zdá že v Evropě nastává tvrdá totalita! Na Ukrajině to začalo zákazem mluvit rusky a potom občanskou válkou ne_li genocidou Rusky mluvicího obyvatelstva s tichou podporou evropských států, zákazem všeho co je Ruské a přepisováním dějin. Potom oslavy Bandery. Pobaltské státy pochodují a oslavují fašisty také s tichou podporou Evropy a nyní to bude stejné i v EU! To jsme to dopracovali???

3 0
možnosti
LB

Je to zase jen cenzura a nic jiného. Každý režim, který chce cenzurovat, si vymyslí ta nejvznešenější odůvodnění a cenzury se dopouští každý režim, který se bojí vlastních občanů. Ovšem demokratický a svobodný režim nemá důvod se vlastních občanů bát.

Začíná to už u rozsahu zákonů, které postihují svobodu projevu. Jestliže se k těm zákonům proti propagaci různých nácků nabalují stále nové a nové a stále hůře definovatelné trestné činy, které zakazují dotknout se toho a toho, pak je třeba zbystřit pozornost a zvednout varovný prst!

Nechť je tedy veřejně známo, že se nyní dopouštím v článku uvedeného v Německu trestného "rozeštvávání národů":

Nahlas říkám, že nechci, aby náš veřejný prostor dopadl jako v Německu, kde si Němci dobrovolně zvolili establishment, který jim dává náhubky a svým multikulturním fanatismem vede Němce i zbytek Evropy do zániku.

7 0
možnosti
ZV

Toto sú situácie, keď som veľmi rada, že mi tzv.sociálne siete nič nehovoria. Očakávala by som, že milióny ľudí tieto inkvizítorské nezmysly opustia, ale skôr sa obávam opaku.

2 0
možnosti