Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Česká geologická služba na podzim roku 2011 vydala nesouhlasné stanovisko se záměrem výstavby obchvatu Hroznětína a to zejména z důvodu , že navrhovaná trasa komunikace prochází výhradními ložisky kaolínu. S plánovaným obchvatem původně nesouhlasil i Geofond a odvolával se na zákon o ochraně a využití nerostného bohatství, nakonec ale stanovisko přehodnotil a se stavbou souhlasil. Spekuluje se, že se tak stalo po intervenci hejtmana Josefa Novotného.

2 0
možnosti
Foto

Další zcela zbytečná investice Krajského úřadu,neboť situaci údajného dopravního zatížení lze vyřešit například zákazem vjezduaut nad 10 tun, nebo semaforem. „Tento názor mi potvrdil i  pracovník krajskésprávy a údržby silnic Karlovarského kraje ! Z náčrtu trasy je navíc zřejmé, žese má stavět pouze paralela k již stávající komunikaci,“ a navíc  původně byl tento obchvat Hroznětína plánovanýjako napojení na obchvat Horní Blatné. Ten se ale po protestech občanů aobčanských sdružení stavět nebude. „Proč tedy Karlovarský kraj i nadále plánujevystavět skoro půlmiliardovou stavbu, když v Hroznětíně se nepotýkají sdopravní zátěží, zůstává záhadou.“ Resp. Není žádná koncepce, koncepčně sejenom krade…8-o

  Karlovarský kraj plánuje tuto stavbu z 85procent financovat z prostředků ROPu. „Vždyť v s nemají jasno, jak vyřešíproblémy s pokutou  za špatně čerpanédotace z tohoto fondu. Proč si tedy chtějí zadělat financováním nové stavby,kterou vysoutěžila EUROVIA na další problémy.. krajští politici jsounepoučitelní a můžou si to dovolit proto, že nebyla vyvozena osobnízodpovědnost konkrétních osob z obřích problémů při čerpání dotací v Karlovarskémkraji.

2 0
možnosti
TM

Proč jsou okruhy zbytečné? "Samy od sebe jsou příšerné".....??? Tak tedy proč?

0 0
možnosti
Foto

ADMIN asi nestíhá ... ale IMHO ... mě se se nezdá, že by blog byl čirou propagandou lídra Úsvitu. Jde o dost závažné "ututlané" informace a v diskuzi se objevují detaily, které by se měly objevit na hlavní straně iDNES, nebo alespoň na http://vary.idnes.cz.

1 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 562x
Režisér, dokumentarista a prezident památkové asociace, známý svým mnohaletým úspěšným bojem za záchranu lázní Kyselka u Karlových Varů a dalších ohrožených památek.V současnosti kandiduje do předčasných parlamentních voleb jako lídr kandidátky hnutí Úsvit přímé demokracie Tomia Okamury v Karlovarském kraji.

Seznam rubrik