Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TS

Snad se z toho vykřešou - zákazníky naší společnosti jsou Thun, Starorolský a G.Benedikt, ti už mají insolvenci v posledních letech za sebou a celkem se jim daří. Ale do krize se dostali před pár lety spíš vinou prudkého zdražení energií, panikou bank, které jim zkracovaly lhůty provozních úvěrů, a v případě Karlovarského porcelánu také Porcella Plus, která byla výhradním odběratelem za směšné ceny. Jsem ráda, že Nová Role dnes tak skvěle funguje :)

0 0
možnosti
PS

P22e58t28r 21S53k76á51c69e36l

18. 10. 2013 21:14

Výrobní závody, coby rodinné stříbro státu ČR, by měly býti pod drobnohledem vlády a jakékoliv pochybení lidí, kterým byl majetek svěřen, tvrdě trestat. Ve světě (190 států) je neustálý hlad po kvalitním porcelánu, stále se rozbíjí. Dnes vyrobíte, kamion zboží zaveze do Hamburku a lodí je zásilka na opačném konci Země. Nebo máme zákony chránící lajdáky, kteří se nestarají o výkonnost tohoto odvětví průmyslu, potažmo o moc a blahobyt našeho státu? Už aby se k moci dostala nová generace, bude líp.R^

0 0
možnosti
VH

Aha - a jak si představujete ten drobnohled.  A co rozumíte pod takým pojmom "svěřit majetek"?

  V čem bude líp, dostane-li se k moci "nová generace"? (Ostatně co to je?)  Máte na mysli vysoké zadlužení, očekávané od ČSSD?

0 0
možnosti
VH

"Díky pochybné privatizaci na začátku 90. let se porcelánka dostala v roce 2008 do insolvence."  To jsou mi věci.  Zřejmě privatizace bude moct za problémy i za 50 let.

0 0
možnosti
Foto

Privatizace byla inverzí zestátnění. Se vším všudy a stejně zpackaná.

1 1
možnosti
JM

ano to znám... ale porcelánky se privatizovaly českou cestou vlastnila je Porcella... jsem zvědav jak dlouho Thun vydrží...

0 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 562x
Režisér, dokumentarista a prezident památkové asociace, známý svým mnohaletým úspěšným bojem za záchranu lázní Kyselka u Karlových Varů a dalších ohrožených památek.V současnosti kandiduje do předčasných parlamentních voleb jako lídr kandidátky hnutí Úsvit přímé demokracie Tomia Okamury v Karlovarském kraji.

Seznam rubrik