Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

způsobí, zcela určitě, ale my to v rámci politické korektnosti okecáme multikulturním obohacením.

2 0
možnosti
LJ

Muslimové považují právo šáríja za lepší než náš právní řád, přesvědčit je o opaku asi není možné. V některých západních zemích se rozhodli to vzít v úvahu a úřady to "přiměřeně respektují". Nikde se jejich přílivu neubránili. Že bychom to dokázali my?

3 0
možnosti
MS

Dobrý den, nedá mi to abych na Vás nereagovala. Nevidím jediný důvod k přesvědčování muslimů o "správnosti" našeho práva. Pokud zde žijí, musí jej respektovat, tak jako jakýkoli domorodec či jiný přistěhovalec. Pokud aplikování jejich práva šaria není v rozporu s právem dané země, není problém. Pokud rozpor vzniká, jsou VŽDY nadřazeny právní normy daného státu. Pokud někdo tyto zákony nerespektuje či rovnou porušuje, bude za jejich porušení dle nich trestán, odnětím svobody, popřípadě i vyhoštěním. 

Nelze neustále ustupovat. Nevidím sebemenší důvod je nějak láskyplně přesvědčovat o naší pravdě a ustupovat jejich požadavkům. Žiju v České republice - dodržuji české zákony. Žiju v Sudské Arábii, dodžuji saudsko-arabské zákony, atd. Tečka.

0 0
možnosti
AK

R^Souhlas. Přečetla jsem několik knih, pravdivých příběhů,  napsaných ženami, jak muslimkami, tak  evropankami. Např.  kniha  Jizvy na duši, pojednává o muslimské rodině, která emigrovala do Anglie, využívá všech sociálních vymožeností, ale jak jste správně napsal neintegruje se.

 Asi před 3 měsíci kolovala na internetu reportáž ze  stávky muslimů v Anglii, tolik nenávistných hesel, které skandovali proti křesťanům, jsem dosud neslyšela, rovněž nápisy na plakátech,  byly více než nenávistné. Šel z toho až strach.

Buďme obezřetní vůči muslimům, nestavme mešity. Pokud chtějí žít v naší zemi měli by uznávat naše zákony a pravidla. Bylo by dobré o těchto otázkách udělat referendum jako tomu bylo nedávno ve Švýcarsku, kde si  občané odhlasovali, že nebudou muslimky nosit šátky na veřejnosti.

11 0
možnosti
HP

Kniha o tom, jak to zatim slape u nas, kde je rozmach islamu v plenkach, je taky dost horove cteni

http://knihy.abz.cz/prodej/islam-a-islamismus-v-ceske-republice-1

0 0
možnosti
RP

Fakt v Anglii vyškrtli z učebních osnov zmínku o holocaustu?

http://en.wikipedia.org/wiki/Holocaust_teaching_controversy_of_2007

2 1
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 562x
Režisér, dokumentarista a prezident památkové asociace, známý svým mnohaletým úspěšným bojem za záchranu lázní Kyselka u Karlových Varů a dalších ohrožených památek.V současnosti kandiduje do předčasných parlamentních voleb jako lídr kandidátky hnutí Úsvit přímé demokracie Tomia Okamury v Karlovarském kraji.

Seznam rubrik