Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V dnešní době kina skomírají na oubytě. Zejí prázdnotou.

0 0
možnosti
PM

A proč by pořád město mělo financovat každou ztrátovou věc? Předtím postavili halu a teď financují její ztrátový provoz. Stejně tak je to s novým plaveckým bazénem. Teď by mělo město financovat ztrátové kino. Všechno ztrátové financovat do nekonečna nejde. Na to nejsou peníze. S tím tedy zásadně nesouhlasím, aby vše co se stane ztrátové financovalo město v podstatě i z mých peněz. Chápete tu podstatu věci? A je mi opravdu úplně jedno, že se jedná o festivalové kino.

0 0
možnosti
JZ

Ztrátové je i školství, zdravotnictví, policie, koleje a cesty... Chápete tu podstatu věci? Město se má snažit nalákat k sobě co nejvíc lidí. Já bych ve městě bez kina žít nechtěl. Někdo by zase radši kuželkárnu. A jiní chodí chytat ke splavu ryby a rádi by, aby město občas vyčistilo řeku. A někomu zase vyhovuje knihovna.

Takže všichni platí, aby se, mimo jiné, mohlo dotovat i to jejich, a neprotestují.

1 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 562x
Režisér, dokumentarista a prezident památkové asociace, známý svým mnohaletým úspěšným bojem za záchranu lázní Kyselka u Karlových Varů a dalších ohrožených památek.V současnosti kandiduje do předčasných parlamentních voleb jako lídr kandidátky hnutí Úsvit přímé demokracie Tomia Okamury v Karlovarském kraji.

Seznam rubrik