Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

P35a53v43e83l 39P21i66l44á79t

29. 1. 2019 21:04

V květnu jsou volby do europarlamentu. Uf - víc nemá asi smysl říkat...

0 0
možnosti
KS

Ta věta ve zprávě o terorismu zní:

Vybízíme členské státy k zhodnocení možných omezení v oblasti nošení nožů bez oprávněného důvodu, a zejména zákazu zvlášť nebezpečných nožů, jako jsou zombie nože či motýlky a prosazování těchto opatření online.

0 1
možnosti
KS

Takže autor blogu to jen nafukuje. Nebo snad někdo chodí na houby s motýlkem? Nebo s vrhacím nožem? Nebo s bajonetem?

0 2
možnosti
MK

A nestačilo by jen zakázat těmi noži píchat do lidí? :-/

4 0
možnosti
JC

J79i81r38i 93C36e61e

4. 2. 2019 12:19

To už dávno zakázáno je. Jenže oběti kapitalistické společnosti (jak je v současné době přezdíváno pachatelům trestné činnosti) jaksi nedisponují svobodnou vůlí, jsou zcela ve vleku předmětů, které se náhodou nacházejí v jejich držení, proto je třeba přikročit k zákazu zbraní, které jsou ze své podstaty zlé.

0 0
možnosti
MG

U tech statistik a srovnani jednotlivych zemi by bylo vhodne mit spis srovnani dane zeme pred a po omezeni nozu, nez srovnavat to s CR...kazda z tech zemi ma svou vlastni historii kriminality i pravidel chovani a to, ze nekde je po omezeni kriminalita porad vyssi nez v CR, by vubec nemluvilo proti omezeni, kdyby se ukazalo, ze predtim byla jeste vyssi.

Jinak ale rozhodne s takovym omezenim nesouhlasim; jako zbran lze s trochou fantazie pouzit jakykoli nastroj denni potreby a noze k takovym nastrojum radim i kdyby se jednalo vylozene o armadni model a la Rambo; sam si jeden takovy nosim na cesty, protoze jako svedek nehody bych "rybickou" asi nikoho z auta nevyprostil. A ostatne verim, ze v CR by se zakaz dotkl predevsim vsech klasickych trampu a cundraku :-)

3 0
možnosti
MB

Zbraně jsou samozřejmě špatné a regulovat je má smysl, i kdyby to mělo zachránit jediný život. Už se těším na tuhle masírku v médiích. Asi budu taky terorista, protože v každém batohu mám nůž. Dokonce i v podsedlové brašničce na silníčním kole mám krom nářadí i malinký nožík. Jsem nebezpečný pro společnost.

6 0
možnosti
JV

Z toho si nic nedělejte. Já u sebe nosím neustále poměrně velký titanový nůž. A žádná poťapaná komise na tom nic nezmění.

0 0
možnosti
IM

I32v80a51n 19M25i38n30á78ř

25. 1. 2019 21:21

Vypadá to, že se současnou EU - budeme obětmi .. stále větších stupidit.

10 0
možnosti
MK

Můj tata byl asi terorista. Vždycky mi říkal: "Každý muž, má mít nůž, každý všivák má mít křivák."

12 0
možnosti
KH

Mne to učil děda, že každý správný muž má mít u sebe dva kapesníky a nůž.

0 0
možnosti
VR

A ještě horší je, že to schválili všechny frakce.

Proti byli jen dva členové za GUE/NGL

7 0
možnosti
MK

R^ Díky za vtipné a inteligentní čtení. Jaká úleva číst něco podobného od mladého člověka. Jak vidno, ne všichni si hledí jen zábavy a hledí jen pár dní dopředu. Ještě jednou díky.

1 0
možnosti