Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J81a49n 46R60á47ž

7. 11. 2018 23:17

Ten pochod někdo zorganizoval. Jsem zvědav, zda se někdy dozvíme, kdo to byl a kdo to financuje.

Všichni chudí, kteří se mají ve své zemi hůře (a je jedno která to je), než průměrný občan USA (Německa, Británie, Francie,Švédska...atd) má právo, a je to jeho základní lidské právo, se přestěhovat tam, kde se mu bude dařit stejně. Takže žádný stát, ve smyslu Deklarace OSN (Globální pakt o migraci), nesmí bránit vstupu chudším na své území.

PS. Jinak jsem moc zvědavý, jestli domobrana, pohraničníci, Národní garda nebo armáda USA použije proti těm pochodujícím ostrou střelbu. A jiný způsob, jak jim zabránit ve vstupu není reálný. Doufám, že ke střelbě nedojde a tak se budou moci další statisíce jihoameričanů vydat na pochod ke splnění svého amerického snu stejně, jako se vydali tisíce afričanů za splnění svého snu žít bezpracně na evropských sociálních dávkách.

0 0
možnosti
JH

J80a92k16u57b 58H38o98z12a

7. 11. 2018 11:32

Malá poznámka. Házení kameny považuji za útok vražednou zbraní. Souhlasit se mnou bude každý, kdo někdy dostal zásah vrženým kamenem do hlavy.

4 0
možnosti
JL

Řád je potřeba - a Trump už ho jasně vyjádřil: kdo vstoupí na území USA bez povolení, bude vyhoštěn. Lidi jsou pořád teritoriální živočichové, bojovní primáti a bez řádu to prostě nejde a nepůjde, i když si někteří idealisti myslí, že ano. Řekl bych, že to časem pochopí buď v islámském vězení nebo v čínském koncentráku, případně v atomové apokalypse. V posledním případě ale toho moc nepochopí, jen že právě skončila jejich existence v těle.

1 0
možnosti
KT

Ti migranti nejsou muslimové, ale katolíci.

Co máte proti křesťanům?

Nejste náhodou muslim?

0 2
možnosti
VH

Teď nevím? Má to opravdu být vtip?

1 0
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1801x
Svět kolem nás běží a já běžím s ním, občas je ale třeba se zastavit a dát si pauzu. Třeba na čtení.

Seznam rubrik