Nadutá hlava na šest

Jaromír Soukup by měl chodit pravidelně na magnetickou rezonanci mozku. Některá jeho prohlášení a proklamace, se jeví jako počáteční stav Alzheimerovi choroby roubované s nastupující demencí.

Je totiž všeobecně známo, že se vzrůstající četností úderů do hlavy, se mění její velikost a také systém uvažování, nebo-li povaha. Pan Soukup rád a pravidelně boxuje, což se již zřejmě projevuje během jeho vystupování v estrádních televizních pořadech zdatně konkurujících kdysi nepřekonatelnému Ein Kessel Buntes.

Je to ovšem držák, který pro podporu podobně nemocného hradního přítele udělá i nemožné. Třeba hodinu a půl kálet na veřejnoprávní televizi ničím nepodložené lži. Naprosté lži, vyfabulované jak z produkce KGB.

Když může někdo takto lhát veřejně v přímém přenosu, co nám, obyčejným lidem, brání lhát o jakémkoli člověku v hospodě nebo prostřednictvím blogu? Není nic jednoduššího říct, nebo napsat, že Soukup je korunovaný v.l, a že jeho partnerka má nepěkná silikonová prsa, která viděl kde kdo s tlustou prkenicí. 

Přesto, že to může být i pravda, riskujeme, že se tento televizní hochštapler rozhodne nás soudně zničit a umlátit paragrafy na ochranu osobnosti. Obrana bude pro 99% populace složitá a především extrémně nákladná a raději se pokusí takovému vyjadřování vyvarovat, protože na to prostě nebudou mít peníze.

Co můžeme proti údajně bohatému lháři dělat? Přestat koukat na jeho televizi a číst jeho tištěné skvosty a ptát se, proč od něj dal ruce pryč i profesionální rozhazovač cizích peněz Jarda Tvrdík, a kdo vlastně financuje celé Soukupovo impérium, které stále balancuje na hraně bankrotu.

Mohou to totiž být spojené nádoby, lži v přímém přenosu výměnou za další financování mediálního impéria, které bude fungovat pro určitou kastu na lusknutí prstu.

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Richard Peterka | pondělí 5.3.2018 7:34 | karma článku: 21,11 | přečteno: 784x