Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Myslím, že hlavním důvodem uzavření pro veřejnost byla právě účast velkého množství lidí z Itálie, resp. italských diváků. Ti by nepochybně mohli nakazit mnoho dalších osob a pak by se to šířilo téměř nekontrolovaně dál . . . Na hokej či fotbal žádní Italové nechodí. To je můj osobní názor . . . ;-(:-(

1 0
možnosti
MK

Jediný d§vod zákazu biatlonu v NMNM je ten, že se našla záminka, jak poškodit Hamzu, který nešel nikdy Babišovi na ruku a navíc se odhodlal aktivně bojovat proti dopingu v Rusku. K tomu nepříjemný Šmarda jako starosta Nového Města a je vymalováno. Jsem zvědav, jak dlouho mi tady tento příspěvek vydrží, když jsem včera napsal něco podobného, cenzor z Agrofertu mi to vymazal.

0 0
možnosti
JV

Buďto zavřít všechno nebo nic. Fotbal se hraje, hokej se hraje motorky se vystavují. Jen biatlon není. Přitom do Práglu každý den přiletí spousty turistů. Další spousta se vrátí z lyží. Ale ti asi nikam nechodí. Jsem zvědav co by jste v čele s Burešem říkali kdyby to někdo dotáhl z hor třeba derby. Vážně tomu nerozumím .....

0 0
možnosti
JN

Na to lze ovšem namítnout, že fotbalové a hokejové zápasy se také ve většině evropských zemích aktuálně hrají před diváky, kdežto víkendové závody Světového poháru v bězích a skocích na lyžích v norském Oslu budou stejně jako SP v Novém Městě bez diváků.

1 0
možnosti
JN

Já v tom Kocourkov nevidím, naopak mi to přijde vcelku logické. Kdo chce, může si více přečíst v mém blogu:

https://nozicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=746603

3 1
možnosti
Foto

Ráda s Vámi souhlasím, a pokud si někdo myslí, že mezinárodní biatlon a zápas mezi místními kluby jsou totéž, co se diváků týče, nemá cenu mu to snad ani vysvětlovat viz. "Vyzval bych vás na souboj rozumu, leč vidím, že jste neozbrojen..." (W. Shakespeare)

5 0
možnosti
PI

Ono na ten českej fotbal a hokej moc zahraničních fanoušku asi nechodí, že? Na biatlon by přijely hordy zahraničních fandů a ano, přijeli by Italové... Tak proto nemůžete na biatlon ale na Baník si klidně skočte

5 0
možnosti
JH

J12a27n 13H69y43n61e15k

5. 3. 2020 9:57

Toto včera asi dost objektivně vysvětlil ministr Havlíček v ČT 24 v pozdních večerních hodinách. Takže kritiky ze strany opozice, ona ani nic jiného neumí, i vaše je nepodstatná. Samozřejmě mohou přijít i jiná opatření a to dle vývoje situace. Na druhé straně redaktorka Vitovská mi včera připadala jako bulvární novinářka. Ale pan ministr se s tím vyrovnal docela dobře.

7 0
možnosti
PM

Praha sobě,zničili Moravský Krumlov,teď Nové Město...

0 0
možnosti
MN

To je estébákov a pomsta starostovi Nového Města a biatlonistům i příznivcům Na Václáváku se každý dne otočí přes 100 00% tisíc lidí z celého světa a to nevadí ?

1 8
možnosti
Foto

To se nedá moc srovnávat. Na biatlon by přijeli diváci z celé Evropy a vzhledem k formě Italských biatlonistek se dá očekávat, že zrovna z Itálie by jich bylo nemálo. To v porovnání s lidmi před pár dny lyžujícími v Itálii, kteří se současně rozhodli jít na fotbal je mnohem větší podíl, jak procentní tak absolutní a nemluvě o tom, že na hokej nebo fotbal jdou jen místní, ze zahraniční na českou ligu nikdo není zvědavej. Statisticky je prostě v tom biatlonu řádově větší riziko, nejen kvůli složení diváků, ale i kvůli jejich mísení. Na fotbale sedí na místě, přijdou a zase odejdou, jsou spolu jen po dobu trvání zápasu, tj. třeba 2h. Biatlon potrvá několik dní a zejména ti zahraniční fanoušci tam někde bydlí a potloukají se po celém areálu několik dní, při takové akci to riziko přenosu roste exponenciálně.

10 3
možnosti
MN

Proč jste neuzavřeli Václavák ? Víte, kolik lidí z celého světa se tam potlouká ?

0 1
možnosti
PK

Pan Babiš i kdyby se přetrhl vždy to bude pro část populace špatně. Stará pravda říká: 'není člověk ten, který by se zavděčil lidem všem'.

5 7
možnosti
JP

tohle je pokrytectvi, ale to vy nevidite.... zkuste donuty, skrz ne je aspon videt

4 2
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1801x
Svět kolem nás běží a já běžím s ním, občas je ale třeba se zastavit a dát si pauzu. Třeba na čtení.

Seznam rubrik