Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Souhlasím... názorům v článku se z mého pohledu, mých zkušeností nedá nic vytknout.R^

0 0
možnosti
JK

Holt, chodili jste k nepovinným volbám i v 80 letech, tak měli jste režim, jaký jste chtěli.

0 2
možnosti
JR

J50a82n 35R77á69ž

15. 3. 2021 17:33

Já, ač relativní stařec, mladým věřím. Mají stejné nebo alespoň velmi podobné ideály, že když oni to povedou, bude vše lepší. A tak s vírou v krásné zítřky budou dnes mladí idealisté volit Piráty. Je to jejich svět a musí si prožít důsledky své volby, jako to mladí, kteří dali v roce 1948 hlas KSČ.

3 1
možnosti
JK

Kdyby těm dnešním mlaďochům někdo řekl jdi k nepovinným volbám, jinak nepůjdeš na VŠ, tak by k těm volbám šli.

2 0
možnosti
MB

Není vše špatné - mladí jsou různí. Dopisuji si s majitelem firmičky - "Nátěry - malby". Furt maká, práce má nad hlavu . Píše - Doslova :

"Urvy jedny komunistické, jenom zničit, nechat zchátrat,škoda že za těch 40 let na českém národu zanechaly takovou morální újmu. A druhá škoda, že si nás nevzal pod sebe západ po II sv. válce, kde jsme asi mohli být ? Po utrpení ve válce, měli lidé určitě chuť budovat a mít se dobře, ale komunisti to zdárně udusili hned zkraje" ...

Není dotován, žádný program nečerpá - koná. O něj samotného a jeho děti - starost, skutečně nemám ! O páně Burešovi, vede řeči hrozné ! ... :-)

0 0
možnosti
JM

J23a59n 76M72a46r75e80k

16. 3. 2021 18:50

Kdyby nás Západ po Druhé válce vzal pod sebe, nadávali bychom na ně...to je zakodované v genech, bohužel. Za první republiky ze vzdychalo, jak to bylo krásné za Rakouska, Za bolševiků, jak to bylo krásné za "republiky" a někdy dokonce "Todle nebylo ani za Hitlera" Dnes mnozí vzpomínají na dobu komunismu, že "rohlík stál jen 1,50" atd atd.

0 0
možnosti
ZJ

Jsem starší, než Vy. Prožil jsem mládí v době nelehké, ale s úctou ke stáří a zkušenostem. Většina mých současníků neovládá různé aplikace chytrých telefonů. Ale zase třeba vědí, že stromky se zázejí tím zeleným nahoru, že brambory rostou na poli a ne v supermarketu.

Káždý z nás nebyl opérkou (služtičkou), černochy jsme znali z dokumentů Hanzelky a Zikmunda. Ale znali jsme nejen matiku a fyziku, ale i dějiny.

A znaly jsme nejen svá práva, ale i povinnosti.

7 0
možnosti
MR

Pane Jiroušku, dal jsem Vám s radostí plus, ale češtinu jste trochu flákal, že?

0 0
možnosti

M50a47r77t47i94n 47Š86u11l90c

15. 3. 2021 14:43

Sice jste to trochu naťuknul ..ale hned jste to zase stočil na Babiše.

Já se ale opravdu více obávám toho mladistvého tradičně naivního progresivismu, kterému navíc dláždí cestu novodobí sociální inženýři .. Moc mi to připomíná počáteční (praxí ještě "nezkažené") ideály komunismu..

3 0
možnosti
Foto

S těmi starými" jste to nevychytal.

Jako ekonom byste měl vědět, že právě díky těm starým byl tento stát vybudován z jejich peněz a z jejich peněz byl zveleben i rozkraden.

A těch směšných 5,000 je ve skutečnosti almužnou, za kterou nezaplatí ani měsíční nájem díky takovým "ekonomům" jako jste Vy.

Možná byste jako projektový manažer měl vyprojektovat něco, aby na tom ti staří nebyli tak mizerně a pochybní ekonomové jim neměli za zlé, že ta pětitisícovka je na dluh jejich vnuků, zatímco jejich vlastní děti zřejmě sedí za stolem s nohama nahoru a proto to zbylo jen na vnuky.

[>-]

2 2
možnosti
MK

Tento stát ovšem ti staří vybudovali špatně, nebo spíše hůře než jejich vrstevníci na západě. Jejich důchody tedy odpovídají tomu, co vybudovali.

4 2
možnosti