Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

CrayXLP

23. 3. 2011 1:49
No hlavně že umí v ND šetřit!

Čirou náhodou se mi dostalo asi před 3-4 týdny do ruky zveřejnění výběrového řízení pro zajištění správy IT techniky vlastněné Národním Divadlem (vč. např. i Laterny Magiky či Stavovského divadla). Zadání bylo na 3-4 roky (teď si nejsem přesně jist) a celková cena přes 7.000.000 Kč. Když si to někdo rozpočítá, tak zjistí, že za každý měsíc bylo Národní divadlo ochotno platit mezi 195.000 a 145.000 Kč.

a já se ptám: opravdu je ND tak životně a bytostně závislé na provozu IT techniky? Domnívám se, že s ohledem na diametrálně odlišný předmět podnikání, mohou mít obecně vzato tolik počítačů a ostatního vybavení jako větší firma a tedy spíše by mohlo být efektivnější mít vlastní, menší interní oddělení o 2-3 lidech.

no a že nebudou stíhat? Prosím vás.. jestli je ITák dobrý, tak musí zvládnout sám se starat aspon o 60-100 počítačů a rozhodně ne všechny denně totálně padají. Myslím, že třeba v této oblasti mohli výrazně ušetřit.

0 0
možnosti
D

dampfer

22. 3. 2011 22:56
A tak asi

čárymáry úředníků a bezedná studna na finance v dotovaných divadlech, filharmoniích, všech možných i nemožných divadýlkách, bohémové by rádi platili každou noc za celý šenk a vláda chce bezohledně špórovat. Není snadné být  v českém cirkuse ministrem.

0 0
možnosti