Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Představte si hypoteticky, že uhlí je pod celou naší republikou a je možné ho těžit povrchovou těžbou. Takže klidně zrušíme všechny limity a postupně v rámci zachování pár pracovních míst pro horníky a hlavně pro zachování zisku pánů Tykače, Bakaly a pár dalších budeme postupně bourat vše od západu k východu? Včetně Prahy? Vytěžené uhlí se přitom z velké části vyveze za hranice, nebo se spálí v elektrárnách a elektřina se lacino prodá, tak jako se to děje? A všichni postupně budou bydlet na výsypkách? Není přece žádný rozdíl mezi krajem a republikou!! To chceme?  Myslete vlastní hlavou!!!

2 0
možnosti
JK

Do tepláků by měl jít především ten odborářský parazit.

3 0
možnosti
TK

Beu uhlí to prostě ještě hodně dlouhou dobu nepůjde. Kdo tvrdí opak záměrně lže. Německo slavnostně uzavírá jaderné elektrárny a zjišťuje, že větrná elektřina ho kvůli  nedostatečné přenosové soustavě a mnoha dalším faktorům  nedokáže zásobovat.  Proto se v Německu zvyšuje spotřeba uhlí. U nás pokud někdo nemávne kouzelným proutkem to bude to samé i když nyní to vypadá, že je proudu dost.

0 0
možnosti
AF

Jeden těch jistých pánů, co skupuje Jiřetín je nějaký Nečas. Co se týká horníků - práce by byla zachráněna asi pro 300 lidí na VČSA (na Mostecku jich je bez práce skoro 15000 lidí a to vládě debilů nevadí) a kvůli nim a miliardám těžařů není nutné krást lidem domovy (mnozí je ještě ani nesplatili krvelačným bankám).

4 1
možnosti
Foto

J12a82k37u74b 19R26o32t85h

13. 2. 2015 13:34

Jenže Nečas z Jiřetína a Nečas expremiér (myslel-li jste to tak) nemají žádnou spojitost.:-/

2 0
možnosti
Foto

Nechci se vyjadřovat k limitům, to jde trochu kolem mě. Ale Rovenský a jemu podobní zcela zprofanovali ekologické aktivity tak, že jim málokdo uvěří. A to i v případě, že by měli náhodou pravdu. Bohužel si z ekologie udělali čistý byznys a dneska už jim ani nejde o ekologii jako takovou, natož o přírodu, ale o to, prudit tak, aby byli co nejvíce vidět ať se děje co se děje....

6 0
možnosti
JC

Jen to jen fikanější způsob raketýringu.

0 0
možnosti
Foto

Pak se ty pozemky střelí za velký peníz a Greepeace si půjdou hledat další byznys někam jinam. Šikovní zločinci!;-O

5 0
možnosti
Foto

Tady se řeší prolamování limitů těžby bez toho aby se řeko jaká bude energetická koncepce.

To Uhlí pro naši republiku nepotřebujeme a není jediný důvod kvůli ziskům těžařů likvidovat životní prostředí desítkám až stovkám tisíc lidí.

3 3
možnosti
Foto

Rovenský je profesionální potížista a stěžovatel, který dokáže myslet jen ve svém zeleném průzoru, kterým se dívá na svět. Nepřipouští nic jen svou zelenou pravdu. Takovýto lidé pouze vše prodražují z našich společných kapes a neuměrně protahují a je jedno jestli jde o dálnice, obchvaty nebo o prolomení limitů Uhlí potřebujeme a já nechci aby moje děti byly jednou závislé na nějakém ožralovi z Kremlu který když otočí kohoutkama budeme bez plynu...

7 2
možnosti
VT

Limity těžby uhlí budou dříve nebo později prolomeny. Až bude zima a nebude co házet do kamen. Asi tak.

3 1
možnosti
AF

Máte topit plynem. Díky zeleným teroristům vám teď kdejaký trouba z úřadu může vlézt do komína. Já osobně s nimi vyrazím dveře.

3 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1272x
Čtyřicátník, pokoušející se žít kousek za Prahou v relativním souladu s přírodou. Nejsem žádný šílený greenpísák, ale snažím se být vnímavý k ekologickým problémům. Životním pohledem jsem optimista. Mám rád dobré jídlo a pití.

Seznam rubrik