Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J75i86ř26í 59N27o13v45á24k

27. 3. 2014 15:27

Stropnický, Válková, Babiš a spol. se zatím prezentují buď siláckými výroky a gesty popř. tím, že začínají zastrašovat. Za tím je schovaná směs populismu a diletantsví. Všichni kdo volili ANO, by se měli zamyslet, zda opravdu udělali to nejlepší pro sebe a ČR.

1 0
možnosti

Bylo by dobré nepodsouvat čtenářům polopravdy. Ona konstrukce se dá vybudovat ze všeho a proti každému. Uvádím pár běžně dostupných informací.

Obrana kasárna v pražském Karlíně prodává jako nepotřebná. Více než půlmiliardovou soutěž vyhrála společnost Griva Art. Ta je však majetkově propojena s druhou společností Castullus. Existuje tak podezření, že se firmy mohly domluvit na nabídce. Úřad své rozhodnutí o zrušení tendru opírá i o právní analýzu advokáta Václava Lásky.

Soutěž podle ministra provázela řada nesrovnalostí. Za zvláštní označil fakt, že u více než půlmiliardové částky byl rozptyl nejvyšší a nejnižší nabídky tří firem jen osm milionů korun. Na schůzi, při níž ministerská komise vybírala vítěze tendru, nebyl přítomen předseda komise, zmínil Stropnický.

Více na: http://zpravy.e15.cz/byznys/reality-a-stavebnictvi/stropnicky-zastavil-prodej-karlinskych-kasaren-tykacove-manzelce-1060437#utm_medium=selfpromo&utm_source=e15&utm_campaign=copylink

O domě v divadelní ulici nevím nic, proto se nevyjadřuji. Možná srovnáváte nesrovnatelné, nevím. :-)

0 0
možnosti

Z28d23e31n89a 52K49o89č78í

27. 3. 2014 9:39

Kapacit VŠ je v tomto státě nadbytek. 

Jedna věc je ale  tkzv, záměr a jinou věcí je skutečný účel. !!

0 0
možnosti
Foto

Dnešní naši miliardáři jsou bohatí jen díky státu.  Bez státu a jeho násilného olupování společnosti by nebyli ničím výjimečným.   Vyjímečnost  z nich udělaly výjimečné vztahy s výjimečnými parazity.

3 0
možnosti
Foto

bohatnou jen silné firmy nebo ty, které jsou napojené na státní rozpočet. Státní úředníci potvrzují rčení "z cizího krev neteče". Když vidím ceny za státní akce tak jen vrtím hlavou. Objednat si to samé soukromník platí třetinu až polovinu.

1 0
možnosti

Může si někdo POCTIVĚ vydělat za 25 roků miliardu? Když ani nic převratného nevynalezl, žádné světodějné patenty nevymyslel, nic neobjevil, ani není světově proslulý umělec (ale mravnost přebujelých autorských práv je též sporná) nebo špičkový sportovec...

1 0
možnosti

Proč ne ?  Pokud je např. schopný obchodník. :-)

1 0
možnosti

Karma. Vidíte, a přesto jim český člověk dává hlas a zvyšuje preference ..............

2 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1272x
Čtyřicátník, pokoušející se žít kousek za Prahou v relativním souladu s přírodou. Nejsem žádný šílený greenpísák, ale snažím se být vnímavý k ekologickým problémům. Životním pohledem jsem optimista. Mám rád dobré jídlo a pití.

Seznam rubrik